Fransız pastacılık sanatını ve dünya mutfağını Vakko şıklığı ile buluşturan Vakko L'Atelier, yeni yıl heyecanına lezzet katmaya devam ediyor. Damaklarda iz bırakan tatlı çeşitleriyle yeni yılda yeni mutluluklara eşlik ediyor.
Meyve parçacıklı şans keki olarak geçmişten günümüze uzanan klasik lezzet Panettone, Vakko L'Atelier şeflerinin imzasıyla yeniden yorumlanıyor. Çikolata severlere rüya gibi bir lezzet sunan La Buche A Deux Chocolats şık tasarımıyla da yeni yıl sofralarının yıldızı olmaya aday. Fransız pastacılığının zarafetini yansıtan La Buche Cheesecake A La Mangue, egzotik mangolu tadıyla yeni yılın büyülü atmosferini damaklara taşıyor. Eşsiz Vakko Çikolatası'nı nefis krokan parçaları ve yoğun karamel aroması ile bir araya getiren Chocolat Croquant Caramel farklı bir lezzet olarak öne çıkıyor. Vakko L'Atelier'nin imza lezzetlerinden biri olan Millefeuille yeni yılın büyüsünü La Buche Millefeuille ile yansıtıyor. Sezonun geleneksel tatları kestane ve armutlar ile hazırlanan La Buche Aux Marrons Et Poires tutkulu bir lezzet sunuyor. Tarçın, zencefil, bal ve portakal kabuğunun buluşmasından ortaya Pain D'Epices yeni yıl lezzetlerinin ikonik tatları arasında yer alıyor. Özel pastacı kreması ve çilekli içeriğiyle La Buche Citron Vert Fraise ise tatlı bir başlangıç yapmak isteyenlere hitap ediyor.
Yeni yıl denilince akla gelen Gingerbread kurabiyeler, sofraların sıcaklığına çeşitlilik katıyor. Artizan Vakko çikolatası ile süslenmiş bu kurabiyeyi sevdikleriniz ile paylaşabilir veya çam ağacınızda dekor olarak kullanabilirsiniz. Gingerbread kurabiyelerin yanı sıra altı farklı seçenek sunan Cookie Delight Mix tatlarını özel şık kırmızı kutusuyla hediye edebilirsiniz. Gökkuşağıdan ilham alan renkleriyle Macaron'lar küçük mutlukları keşfetmeye davet ediyor.
Tüm Vakko L'Atelier lezzetlerine www.vakkolatelier.com adresinden ulaşabilirsiniz.