Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka İstanbul, brunch deneyimi ile de misafirlerini karşılıyor. Her cumartesi ve pazar günü 12:30'dan 16:00'ya kadar süren Roka Brunch, Roka'nın klasikleşmiş menüsünden özel bir seçki sunuyor. Bu kendine özgü gastronomi deneyimi, imza robatayaki mutfağını sergiliyor.
Roka, brunch'a özel olarak paylaşımlık olarak hazırlanan üç çeşit sashimi, "sirkeli soya sos ile dana eti ve zencefil gyoza," gibi tabaklara ek olarak iki yeni lezzeti menüsüne ekliyor. Sebzeli Japon krebi "okonomiyaki" ve "miso ekmeği üzerinde ızgara dana kaburga" brunch misafirlerine sunuluyor. Roka'nın sevilen robata menüsünden de lezzetleri barındıran brunch menüsü tatlıyı da ihmal etmiyor.
Aileleriyle gelmek isteyen misafirler de düşünülüyor. 12 yaşına kadar olan genç misafirler için brunch'ta özel bir menüye de yer veriliyor. Ayrıca tercihe göre brunch deneyimini özelleştirme imkanı tanıyan paketler de sunuluyor.
Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile tanıdığımız Roka İstanbul, otantik ve sıcak bir atmosfer yaratıyor. Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile özel bir deneyim alanı yaratıyor.