Four Seasons Hotel Bosphorus, İstanbul Boğazı'nın mavi sularına bakan terasında, Jo Malone London'ın beş imza kokusundan ilham alan çay saati menüsünde, misafirlerini, özgün kokuları yaratıcı lezzetlerle buluşturuyor.
Türkiye'de ilk kez Jo Malone London'ın eşsiz kokularının ve onlara uyumlu tatların büyülü buluşmasıyla hazırlanan çay saati menüsü, 3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında, her gün 15:00-18:00 saatlerinde Grace Brands Patisserie'de misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Jo Malone London'ın klasikleşmiş kokuları olan Lime Basil & Mandarin'den English Pear & Freesia'ya, Peony Blush & Suede'den Wood Sage & Sea Salt ve Myrrh & Tonka'ya dek beş kokunun notalarından ilhamla hazırlanan lezzetler, renkli çay saatlerine ev sahipliği yapıyor.
Misafirler, otelin Executive Pastry Chef'i Yalçın Köse ve Executive Chef'i Görkem Özkan önderliğinde hazırlanan yaratıcı çay menüsünde; narenciye ve adaçaylı tart, sakız aromalı crème brulee – çikolata "tonka", gül kurusu mereng – çarkıfelek kreması gibi lezzetleri, karamelize kırmızı elma ve yasemin ganaj ile "chocolate box", misket limonu kabuğu ve mandalina "cremeux" gibi tatları deneyebiliyor. Aynı zamanda lezzetli özel sandviçler de bu menüdeki yerini alıyor.