GURME

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!
Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!
GURME

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri
2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri
MEKANLAR

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne
2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri
Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

Dünya üzerindeki tüm şefler mutfaklarına yıldız kazandırmak için var gücüyle çalışırken bazıları da ateşle, sabırla ve tutkuyla kendi galaksilerini inşa etti. Gelin, dünyanın en çok Michelin yıldızına sahip olan şeflerin yıldızlarının ardındaki hikâyelere yakından bakalım.

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul
Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul

Haftanın Mekânı: Rüya İstanbul

Dubai, Cannes ve Riyad'ın ardından İstanbul'a dönen Rüya, Çırağan Palace Kempinski'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Zamansız zarafetiyle Boğaz'ın kalbine yerleşen Rüya, “Haftanın Mekanı” köşemizin bu haftaki adresi oluyor.

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen
Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Haftanın Mekânı: Seoul Kitchen

Kore mutfağının acı-tatlı dengesi, Seul'ün sokak ruhu ve modern bir pop-up deneyimi… Üç ay boyunca Seul'ün enerjisini Bomonti'ye taşıyacak olan Seoul Kitchen, deneyim odaklı yaklaşımıyla “Haftanın Mekânı” köşemizin bu haftaki lezzet durağı oluyor.

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı

Boğaz'ın üzerinde, Japonya'nın mevsimsel sadeliğini İstanbul'un ritmiyle buluşturan Sankai by Nagaya, sonbahar menüsüyle zamanı yavaşlatıyor. Michelin yıldızlı şefler Yoshizumi Nagaya ve Hiroko Shibata, yeni tadım menüsünde deniz ve toprağın sonbahar tonlarını Japon mutfağının rafine disipliniyle harmanlıyor.

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

Hide London'ın zarif ve yenilikçi dokunuşları, Inari Piku'nun Etiler'deki sahnesinde hayat buldu... Şef Josh Angus ile gastronomi, adeta bir sanat formuna dönüştü.

EN ÇOK OKUNANLAR

Napoli Kraliçesi'nin Mirası
Napoli Kraliçesi'nin Mirası

Napoli Kraliçesi'nin Mirası

3 dakika okunma süresi
2026 Yol Haritası
2026 Yol Haritası

2026 Yol Haritası

11 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

28 dakika okunma süresi
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

2 dakika okunma süresi