Hamuru için:
Ara kat için:
Üzeri için:
Servis için:
Suyu temkinli ilave ederek tüm malzemeyi yoğurun. Orta yumuşaklıkta bir hamur elde edin. Hamuru 2'ye bölün. Yarım saat kadar oda sıcaklığında dinlendirin.
Dikdörtgen borcama pişirme kağıdı koyup hamurun yarısı ile taban yapın. Kenarlardan biraz pay bırakarak üzerine çikolatalı fındık kremasını sürüp çilek parçalarını serpiştirin. Hamurun kalan yarısı ile üzerini kapatın. Elinizle hafifçe bastırarak iki katı ve kenarları birleştirin. Çilek halkalarını yerleştirip çırpılmış yumurta beyazını sürün.
Önceden ısıtılmış 180 C'lik fırında üzeri kızarana kadar 25 - 30 dakika pişirin.
Pudra şekeri serpip ister sıcak ister soğuk servis edin.