Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

The Good Wild, "Görsel İletişim Tasarımı" alanında tasarımcı kadınlara odaklanan ve onların üretimlerindeki dil, teknik ve yaklaşım çeşitliliğini ortaya koymayı amaçlayan Milano'daki AWDA Ödülleri'nde, tasarım ödülüne layık görüldü. Dilara Koçak'ın sürdürülebilirlik prensipleriyle çalışan ve ilhamını doğadan alan markası The Good Wild'ı keşfettik.

ABONE OL
20 Kasım 2023 Pazartesi 12:14 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

AWDA Ödülleri Nedir?

Kadın tasarımcıların görsel iletişimde yeteneğini öne çıkarmayı ve tasarımda özgünlük, cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilirliği desteklemeyi amaçlayan AIAP Women in Design Award (AWDA) Ödülü, 2019'dan bu yana Uluslararası Tasarım Konseyi ICoD'nin desteği, onayı ve kurumsal ortaklığıyla verilmeye devam ediyor. 2023 yılında Milano'da beşincisi düzenlenen AWDA Ödülleri'nde The Good Wild, tasarım ödülü ile döndü.

The Good Wild Markası:

Üreten, köklerine sahip çıkan ve özünü koruyan kadının gücüne inanan The Good Wild marka ve görsel dünya yaratımında yeni nesil, renkli, heyecanlı, dinamik, estetik bir bakış açısı için tasarımda Eda Gündüz ile çalıştı. Marka yaratım sürecinde öncelik, yeni nesil bitki bazlı beslenme markasının adını ve genel dünyasını tasarlamak oldu.

The Good Wild İçin Sürdürülebilirlik:

The Good Wild araştıran tasarlayan, dönüştüren teknoloji ve sürdürülebilir yaşam markası olarak sanat ve tasarım başta olmak üzere özünü bozmadan ve kendini özgürce ifade eden bir duruşu sahipleniyor. Köklerine bağlı kalarak geleceğe yönelik tasarımlar da bu nedenle vahşi doğadan ilham aldı. Paket tasarımları bir araya geldiğinde kocaman bir sanat eserine dönüşen marka dünyasında van kedisi, denizli horozu gibi birçok hayvan ve endemik bitki türleri yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Rolex'in Yeni Zaman Tanımı: Oyster Perpetual Land-Dweller
Rolex'in Yeni Zaman Tanımı: Oyster Perpetual Land-Dweller

Rolex'in Yeni Zaman Tanımı: Oyster Perpetual Land-Dweller

5 dakika okunma süresi
Islak Görünümlü Cildin İpuçları
Islak Görünümlü Cildin İpuçları

Islak Görünümlü Cildin İpuçları

3 dakika okunma süresi
Süet Şıklığı 2025'te de Zirvede!
Süet Şıklığı 2025'te de Zirvede!

Süet Şıklığı 2025'te de Zirvede!

1 dakika okunma süresi
4 Nisan Dünya C Vitamini Günü!
4 Nisan Dünya C Vitamini Günü!

4 Nisan Dünya C Vitamini Günü!

5 dakika okunma süresi
Magda Butrym x H&M'den New York'ta Çiçeklerle Dolu Davet
Magda Butrym x H&M'den New York'ta Çiçeklerle Dolu Davet

Magda Butrym x H&M'den New York'ta Çiçeklerle Dolu Davet

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri
Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı