Keçi Peyniri & Hindi Soteli Ekmeküstleri

Hem pratik hem de sağlıklı bir tarif olan Keçi Peyniri & Hindi Soteli ekmeküstleri, öğünlerinize eşlik etmeye hazır.

YAZAR: Zeynep Dinç
3 Şubat 2021 Çarşamba 17:34 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Malzemeler:


  1. * 3 dilim tam buğday tost ekmeği
  2. * 3 tatlı kaşığı çırpılmış yumuşak keçi peyniri
  3. * 2 dilim hindi göğüs eti (300 gram) (kuşbaşı doğranmış)
  4. * 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  5. * 1 yemek kaşığı tam buğday unu
  6. * 8 - 10 adet cherry domates (ikiye kesilmiş)
  7. * Taze adaçayı
  8. * Taze kekik
  9. * Maydanoz
  10. * Tuz
  11. * Karabiber
  12. * Çörekotu


Yapılışı:


Kuşbaşı hindiyi un, tuz ve karabibere bulayarak tavada kısık ateşte zeytinyağı ile soteleyin. Kıyılmış maydanoz ekleyerek ocaktan alın.

Ekmekleri hafif kızartarak üzerlerine peynir sürün. Sotelenmiş hindiyi ve domatesleri yerleştirin. Adaçayı, kekik ve çörekotu ile sıcak servis edin.

Afiyet olsun.

Yumurtalı ve Domatesli Ekmek Keki

Avokado ve 4 Yeşilli Çipura

EN ÇOK OKUNANLAR

Doğru Beslenme ile Kış Mevsiminde Kilo Vermenin İpuçları

Doğru Beslenme ile Kış Mevsiminde Kilo Vermenin İpuçları

2 dakika okunma süresi
Cildinizi Rahatlatan 5 Nemlendirici Önerisi

Cildinizi Rahatlatan 5 Nemlendirici Önerisi

4 dakika okunma süresi
Meghan Markle 2025 Yılını Yeni Instagram Hesabıyla Karşıladı

Meghan Markle 2025 Yılını Yeni Instagram Hesabıyla Karşıladı

1 dakika okunma süresi
Ocak Ayı Sergileri

Ocak Ayı Sergileri

12 dakika okunma süresi
2025'in Öne Çıkan 5 Estetik Trendi

2025'in Öne Çıkan 5 Estetik Trendi

5 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları