Bomonti’de yer alan Turk Fatih Tutak, yeni dönemde misafirlerini terasında ağırlıyor. Şef Fatih Tutak, Türk mutfak kültürünü, Avrupa ve Asya’daki mutfaklarda kazandığı deneyimler ile harmanlayarak eklektik bir menü yaratmış. Tutak’ın mutfağında menü doğanın ilhamıyla şekillenirken, sadece yerel üreticilerden alınan ürünler kullanılarak mevsimine uygun yemekler pişiriliyor.
Üstelik taze sebze ve bakliyatlar menüdeki vejeteryan seçeneklerini de çeşitlendiriyor. Gelenekselliğin ve modernizmin bir araya geldiği restoran, dekorasyonuyla da dikkat çekiyor. Orhun Yazıtları’ndan alınmış semboller duvarları, eski Selçuklu motifleri zemini süslerken; el yapımı seramikler ince zanaatkârlık ile birleşerek restoran deneyiminizi bambaşka boyutlara taşıyor.