Malzemeler:
Yapılışı:
Fırını önceden 180 dereceye ayarlayın. Kare fırın tepsisi ve pişirme kağıdını hazırlayın. Büyük bir karıştırma kabına un, kakao tozu ve şeker ekleyin.
Karıştırmak için hafifçe çırpın. Yağ, vanilya, eritilmiş çikolata ve badem sütü ekleyin.
Pürüzsüz ve birleşene kadar tahta bir kaşıkla karıştırın. Fırın kabına dökün. 25-30 dakika pişirin.
Malzemeler:
Yapılışı:
2 yemek kaşığı toz keten tohumunu üç yemek kaşığı suyla karıştırın ve biraz katılaşması için buzdolabına koyun. Fırınınızı 180 derecede ısıtın.
Un ve karbonatı bir kapta karıştırın. Bitter çikolatanızı küçük küçük parçalayın ve bir çırpma kabına koyun. İçine kakao ve tuzu da ekleyin.
Pürüzsüz olana dek çırpma teli ile karıştırın, ardından şekeri ve buzdolabından keten tohumunu da içine ekleyip karıştırmaya devam edin.
Sonra zeytinyağını da ekleyip tekrar karıştırın ve en son unlu karışımı ilave edin. Homojen bir kıvam olana kadar yavaşça karıştırın. İçerisine yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine karışımı ilave edin. Üzerine dilimlediğiniz çilekleri yerleştirin. 15 dakika pişirin.
Afiyet olsun.