Teras Sezonundayız!

Şimdi teraslara çıkma vakti. Şehrin üç favori buluşma noktasını bir araya getirdik.

YAZAR: LARA MUTLU
31 Temmuz 2018 Salı 14:59 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

BAHANE ON10

Şef: Kaan Arığ

Yaz menüsünde neler var?

BAHANE ON10’un mutfağı soğuk ve sıcak meze ağırlıklı bir menümüz var. Dolayısıyla, mevsimsel sebzeleri anında menüye entegre ediyoruz. Örneğin; börülce mevsiminde börülce ile hazırlanan bir meze eklenebiliyor ya da balık haftalık olarak sezona göre değişiyor gibi...

TOI İstanbul

Şef: İsmet Saz

Gelenlerin mutlaka tatması gereken yemekler neler?

Buraya gelenlerin mutlaka tatması gereken lezzetlerin başında tabii ki öncelikle Beef Wellington geliyor. Beef Wellington’dan sonra muhakkak ahtapot salatasını, ördek prosciutto’yu, lobster roll’u, New England stilinde yapılmış, lokal malzemeyle hazırlanan Yengeç Burger’ı, kokoreçi ve özel bir lezzet aromasıyla sunduğumuz Levrek Ceviche’yi denemelerini tavsiye ederim. Nedenine gelecek olursak, bahsettiğimiz lezzetleri orijinal reçetelerine özgün dokunuşlar katarak hazırlıyor, tatlarını daha da yüceltecek yorumlar getiriyoruz. O yüzden kesinlikle bu lezzetleri önceden deneyen ya da denemeyen herkesin yeni tatlarla buluşması için bu yemekleri öneriyoruz.

M16 Roof

Şef: Bruno Andres

Santa Cruz

Sizin alamet-i farikanız nedir?

Dünyanın en yeni foodie trend’leri arasında sayılan Peru mutfağını, Akdeniz’in modern tatlarıyla buluşturduk. Yemeklere kendi dokunuşlarımızı ve imzamızı katarak İstanbul’da henüz ender yerlerde bulunan Peru mutfağına 16 Roof’ta yeni bir soluk getiriyoruz.

HABERİN TAMAMI ALEM SUMMER'DA!

Fotoğraflar: Pınar GEDİKÖZER

EN ÇOK OKUNANLAR

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

1 dakika okunma süresi
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?