Malzemeler:
100 gr noodle
1/2 küçük boy brokoli
1 adet tavuk göğsü
1/2 adet kapya biber
5-6 adet mantar
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı sirke
1/2 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Tencereye aldığınız noodle üzerine sıcak su ekleyin ve 5-6 dakika haşlayıp süzün. Tavuk göğsünü küçük küçük doğrayıp az zeytinyağında soteleyin. Mantar ve kapya biberi sotelediğiniz tavuklara ekleyin ve sotelemeye devam edin. Soya sosu, tuz ve sirkeyi üzerine ekleyip, en son noodle'ı tavaya ekleyip 5-6 dakika sotelemeye devam edin.
Malzemeler:
100 gr beyaz lahana
100 gr noodle
1 kabak
4-5 dal karnabahar
1 kapya biber
1 adet fındık kadar zencefil
5-6 mantar
1 tatlı kaşığı susam
1 yemek kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1/2 çay kaşığı tuz
1 dal taze soğan
Hazırlanışı:
Tüm sebzeleri jülyen olarak kesin, az yağlı fırın tepsisine dizin veya az yağda soteleyin. Fırınlayacaksanız 210 derece fırında 10-12 dakika pişirmeniz yeterli olacaktır. Bir yandan tencereye aldığınız noodle üzerine sıcak su ekleyin ve 5-6 dakika haşlayıp süzün. Daha sonra tüm malzemeleri tavada birleştirip karıştırın ve servis ederken yeşilliklerle süsleyin.