Godiva’nın ünlü çikolata şefinden eğitim

Godiva’nın eşsiz lezzetlerinin oluşturulmasında önemli bir rol oynayan Belçikalı çikolata ve pasta şefi Philippe Daue İstanbul’da Godiva Zorlu mağazasında aralarında Esin Maraşlıoğlu, Biricik Suden gibi isimlerin de olduğu cemiyet hayatının ünlü isimleriyle bir araya geldi.

31 Temmuz 2015 Cuma 12:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Daue, çikolata sanatının incelikleri ve 2016 trendleri hakkında bilgi verirken, misafirleri için özel lezzetler de hazırladı. Godiva’nın Uzakdoğu Şefi Philippe Daue, İstanbul’daydı. Dünyaca ünlü Şef Philippe Daue Zorlu Godiva mağazasında çikolata tutkunlarıyla buluştu. Godiva’nın eşsiz lezzeti Sin Cake’in de mucidi olan Godiva Pasifik ve Çin Sorumlusu Şef Daue, İstanbul’da aralarında Biricik Suden, Esin Maraşlıoğlu, Aliye Simavi ve Mine Kalpakçıoğlu gibi ünlülerin de bulunduğu bir gruba özel olarak düzenlediği tadım aktivitesinde çikolatada 2016 trendlerini anlattı, katılımcılarla birlikte çikolata yaptı.

2016 yılında çikolatanın daha yoğun kıvamda bitter trende doğru geçiş göstereceğini söyleyen Şef, kinoa gibi tahılların yanı sıra, yemiş ve kuru meyvadan oluşan doğal içeriklerde kombinasyonların artacağını söyledi.

Belçika Kraliyet Ailesi’nin pasta şefi bir babanın oğlu olarak bu geleneği devam ettiren Şef Daue, Sangri-La, Mandarin Oriental ve Hilton gibi 5 yıldızlı otellerde baş pastacılık şefi olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından bu yana Godiva ailesinde iz bırakan lezzetlere imza atıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

9 dakika okunma süresi
2025 Yılında Mutlaka Denemeniz Gereken Wellness Trendleri

2025 Yılında Mutlaka Denemeniz Gereken Wellness Trendleri

9 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

37 dakika okunma süresi
Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

5 dakika okunma süresi
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

7 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da