GLÜTENSİZ BESLENMEYE AYAK UYDURAN RESTORAN

Son yıllarda adeta bir trend haline gelen ve bizim de yakın zamanda diyetisyen Zeynep Köse Çapay’dan hakkında görüşler aldığımız ‘glütensiz beslenme’, bu diyeti destekleyen restoranların açılmasına vesile oldu. Biz de, Paris’te butik bir restoran olarak radarımıza takılan ve hem dekorasyonu hem de lezzetli menüsüyle öne çıkan Noglu’yu ALEM okuyucularıyla tanıştırmak istedik.

2 Kasım 2018 Cuma 13:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Berin SOMAY – berin.somay@alem.com.tr

Paris’in kalbinde bulunan ve 40 metrekarelik bir alana yayılan restoranın iç mekanı, dahiyane tasarımlarıyla tanınan Mathieu Lehanneur’e emanet edilmiş.





Mathieu Lehanneur, minimalliği tercih ederek ahşap, mermer, metal ve kuvartz gibi malzemeleri bir araya getirmiş.





Glütensiz beslenenlerin popüler buluşma noktası olan Noglu’nun duvarlarında restoranın felsefesini anlatan yazılar da yer alıyor.





Paris’e yolunuz düşerse eğer, “Glütensiz yemekler sıkıcı ve lezzetsiz olur” ön yargısını menüsüyle de yıkmayı başaran Noglu’yu mutlaka keşfedin.

https://www.noglu.fr

EN ÇOK OKUNANLAR

Nilay Keçeci Arpacı'dan Sağlıklı Tarifler: Haşhaşlı Limonlu Pankek

Nilay Keçeci Arpacı'dan Sağlıklı Tarifler: Haşhaşlı Limonlu Pankek

2 dakika okunma süresi
Michelin Guide 2025 Yılın En Genç Şefi: Serhat Doğramacı

Michelin Guide 2025 Yılın En Genç Şefi: Serhat Doğramacı

16 dakika okunma süresi
Sınırları Aşan Bir Vizyon: Almila Dönmez

Sınırları Aşan Bir Vizyon: Almila Dönmez

15 dakika okunma süresi
Nazlı Koruyan Altıpat ile Güzellik Endüstrisinde Kadınların Yükselişi

Nazlı Koruyan Altıpat ile Güzellik Endüstrisinde Kadınların Yükselişi

22 dakika okunma süresi
2025 Oscar Töreni'nde Yandan Ayrılmış Saç Modası

2025 Oscar Töreni'nde Yandan Ayrılmış Saç Modası

7 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery