MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

1993 yılında Nişantaşı’nda başladığı yolculuğa 2016’nın Mayıs ayından bu yana Zorlu Center köprü katında devam eden Zanzibar, klasik lezzetleri ve Aloş Çavdar’ın elinden çıkan yeni dekorasyonu ile Zorlu Center’ın popüler uğrak noktalarından.

ABONE OL
27 Mart 2018 Salı 01:22 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
MBFWI'NİN "IN" MEKANLARI: ZANZIBAR

İntegral hamurundan yapılan çıtır-kıtır, keçi peynirli brulee salata, özel olarak üretilen taş değirmen unundan üretilen ince hamurdan yapılan leziz pizzalar, tamamı ev yapımı ve farklı soslarla bezenmiş makarnalar ile tatlılarda dondurmalı profiterol, elmalı tarte tatin, armutlu creme brulee Zanzibar’ın oldukça geniş ve özenle hazırlanmış Akdeniz esintili menüsünde öne çıkan lezzetlerden.

Her Çarşamba ve Cuma ise, Zanzibar Live’da dönüşümlü olarak Yaşar, Işın Karaca , Soner Olgun sahne alıyor.

www.zanzibarzorlu.com

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

37 dakika okunma süresi
Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri
Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

5 dakika okunma süresi
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

7 dakika okunma süresi
Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da
Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da

Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da

1 dakika okunma süresi
2025 Oscar Adayları Açıklandı
2025 Oscar Adayları Açıklandı

2025 Oscar Adayları Açıklandı

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?
Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul