Derin bir kapta dikkatlice ayırdığınız yumurta beyazlarını çırpıcı ile çırparak iyice köpürtün. Azar azar toz şekeri, limon suyunu ve en son da tuzu ilave ederek çırpmaya devam edin.
Pütürsüz, yoğun ve parlak bir kıvam elde ettiğinizde karışımı sıkma torbasına alın. Pişirme kağıdı koyduğunuz tepsinin üzerine istediğiniz büyüklükte bezeler yapın. (Verilen ölçüyle görseldeki boyda 10 adet beze elde edilebileceği gibi 40 adet kadar küçük beze de yapılabilir) Önceden ısıtılmış 100 C'lik fırında 60 dakika pişirin.
Krem şanti ve soğuk sütü iyice çırpın (mixer ile 3 – 4 dakika). Buzlukta yarım saat bekletip buzdolabına alın.
Frambuaz ve balı bir tavada kısık ateşte rengini salana ve akışkanlığını kaybetmeyecek şekilde koyulaşana kadar kaynatın. Bir bardağa alıp ara ara karıştırarak soğumaya bırakın.
Merenkler fırından çıktıktan sonra oda sıcaklığına gelene kadar dinlendirin. Bir bıçak ile dikkatlice üst kıvrımlarını düz bir şekilde kesip merenk kaseler elde edin. İçlerini krem şanti ile doldurup kaşığın tersi ile bir havuz oluşturun. Meyveli sosu koyup servis edin.