Şef Murat Bozok'un imza yemekleriyle gastronomi yolculuğuna merhaba diyen ve ilk şubesini geçtiğimiz yıllarda Fişekhane İstanbul'da açan Ferida Restaurant, artık şehrin popüler mekanlarından Bağdat Caddesi'ndeki yeni restoranında da misafirlerini ağırlıyor.
Ferida Restaurant'ın gastronomi yolculuğu, ailevi köklere dayanıyor. Restoranın kurucu ortaklarının büyük annelerinin kendi reçetesi olan ve geleneksel Boşnak mutfağının izlerini taşıyan tadım menüsü ve "Feride" ismi; markanın ortaya çıkış hikayesinin temelini oluşturuyor.
Hem geleneksel hem de modern bir menüyle konuklarını ağırlayan Ferida; Bağdat Caddesi'ndeki yeni yerinin konsepti ve girişte misafirlerini karşılayan ilgi çekici bar bölümüyle 'Ferida Brasserie & Bar' olarak karşımıza çıkıyor.