BAHANE ON10
Şef: Kaan Arığ
Yaz menüsünde neler var?
BAHANE ON10’un mutfağı soğuk ve sıcak meze ağırlıklı bir menümüz var. Dolayısıyla, mevsimsel sebzeleri anında menüye entegre ediyoruz. Örneğin; börülce mevsiminde börülce ile hazırlanan bir meze eklenebiliyor ya da balık haftalık olarak sezona göre değişiyor gibi...
TOI İstanbul
Şef: İsmet Saz
Gelenlerin mutlaka tatması gereken yemekler neler?
Buraya gelenlerin mutlaka tatması gereken lezzetlerin başında tabii ki öncelikle Beef Wellington geliyor. Beef Wellington’dan sonra muhakkak ahtapot salatasını, ördek prosciutto’yu, lobster roll’u, New England stilinde yapılmış, lokal malzemeyle hazırlanan Yengeç Burger’ı, kokoreçi ve özel bir lezzet aromasıyla sunduğumuz Levrek Ceviche’yi denemelerini tavsiye ederim. Nedenine gelecek olursak, bahsettiğimiz lezzetleri orijinal reçetelerine özgün dokunuşlar katarak hazırlıyor, tatlarını daha da yüceltecek yorumlar getiriyoruz. O yüzden kesinlikle bu lezzetleri önceden deneyen ya da denemeyen herkesin yeni tatlarla buluşması için bu yemekleri öneriyoruz.
M16 Roof
Şef: Bruno Andres
Santa Cruz
Sizin alamet-i farikanız nedir?
Dünyanın en yeni foodie trend’leri arasında sayılan Peru mutfağını, Akdeniz’in modern tatlarıyla buluşturduk. Yemeklere kendi dokunuşlarımızı ve imzamızı katarak İstanbul’da henüz ender yerlerde bulunan Peru mutfağına 16 Roof’ta yeni bir soluk getiriyoruz.
HABERİN TAMAMI ALEM SUMMER'DA!
Fotoğraflar: Pınar GEDİKÖZER