Mekan Önerisi: İOKİ on the Beach

İOKİ, ‘İOKİ on the Beach' olarak Çeşme'de Fly-Inn ev sahipliğinde yeni açılan Playa Tropical'de misafirlerini ağırlıyor. İOKİ, Playa Tropical'e özel beach menüsü ile Japon ve Peru mutfaklarının füzyonu olan Nikkei lezzetlerini Çeşme'ye taşıyor.

21 Temmuz 2023 Cuma 13:57 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

İOKİ on the Beach:

Japon ve Peru mutfaklarının füzyonu olan Nikkei lezzetlerinden ilham alan İOKİ, modern ve yenilikçi suşi menüsü ile İstanbul, Bodrum ve Urla'da yer alan lokasyonlarından sonra 2023 yaz sezonunda bu kez de Çeşme'de gastronomi tutkunlarıyla buluşuyor. İOKİ, "İOKİ on the Beach" olarak Çeşme'nin en popüler mekanlarından biri olan Fly-Inn Beach ev sahipliğinde yeni açılan Playa Tropical'de misafirlerini ağırlıyor.

İOKİ on the Beach'te Uzak Doğu ve Nikkei Mutfağı:

En taze ve kaliteli malzemelerle hazırlanan tempura, noodle ve daha birçok lezzetin yer aldığı İOKİ, otantik Japon mutfağının tatlarını yeniden keşfedebileceğiniz Playa Tropical'e özel beach menüsüyle geniş bir seçki sunuyor. Uzak Doğu ve Nikkei mutfağının izlerini taşıyan "İOKİ on the Beach"te de yine kaliteli malzemeler ve mümkün olduğunca yerel ürünlerin kullanıldığı özel bir menü karşımıza çıkıyor.

İOKİ Urla:

2022 yılında açılan İOKİ Urla, Ege'nin yerel ürünleri ile özel yorumladığı sağlıklı Uzak Doğu lezzetleri ile dikkat çekiyor. Ege Denizi'nin masmavi sularına hakim bir konuma sahip olan İOKİ Urla, 1820'lerde iskele üzerine inşa edilen gümrük binasında yer alıyor. Tarihi dokusu korunan bina, İOKİ'nin renk ve dokuları ile buluşuyor ve zenginleşiyor. 80 kişilik bahçe ve kapalı alan seçenekleri ile misafirler, doğa ve tarihi biraraya getiren ambiyansın tadını çıkarıyor. Şeflerin, Urla deneyimleriyle ortaya çıkan deniz börülcesi ve levreği içerisinde bulunduran İzmir Roll, İOKİ Urla'nın menüsündeki öne çıkan lezzetlerden.

EN ÇOK OKUNANLAR

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

1 dakika okunma süresi
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da