MEATCO İLE STEAK HOUSE LEZZETİ SAHİLE İNDİ

‘NUSRET ET’in kurucusu Mithat Erdem’in yeni markası MEATCO HOUSE ile etin en lezzetli hali Yeniköy Sahili’ne indi. Alanında usta kadrosu,en ince detayına kadar düşünülmüş dizaynı ve yer aldığı lokasyonu ile ‘MEATCO HOUSE’ sektöre yeni bir ivme kazandırıyor.

31 Mart 2016 Perşembe 11:48 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

Kısa zamanda büyük başarıya imza atan ‘Nusret Et’in kurucusu Mithat Erdem’in yeni markası MEATCO HOUSE ile etin en lezzetli hali Yeniköy Sahili’nde. Boğaz ya da sahil dendiğinde ilk akla gelen lezzet balık olsa da, MEATCO HOUSE usta aşçılarıyla sunduğu, etin 25 farklı haliyle bu algıya yeni bir ivme kazandırarak steak house denildiğinde ilk sıraya yerleşecek markalardan biri olmaya aday.  En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş dizaynı, alanında usta kadrosu, 110 kişilik kapasitesiyle, Meatco House öğle ve akşam yemeği servislerinde hizmet veriyor.

 

 

Başlangıcın gözdesi dana carpaccio…

Meatco House’da özenle seçilen etler, özel kesimhanelerde kesildikten sonra 0 ila 6 derecede dinlendirme dolabında, 20 ile 28 gün arasında bekletildikten sonra pişirmeye hazır hale gelip mönüdeki 25 farklı şekilde yerini alıyor. Başlangıcın gözdesi, roka, parmesan peyniri ve sızma zeytinyağıyla servis edilen dana carpaccio, denemeden ayrılmamanız gereken lezzetler arasında.

 

 

Meatco House, alanında profesyonel ekibi, zengin ve iddialı mönüsü ile steak house severleri Yeniköy’e davet ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

37 dakika okunma süresi
“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

9 dakika okunma süresi
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

7 dakika okunma süresi
Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

5 dakika okunma süresi
2025 Oscar Adayları Açıklandı

2025 Oscar Adayları Açıklandı

10 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?