3 dilim kızarmış ekmek veya etimek
1 top mozarella
6-7 adet çeri domates
7-8 yaprak roka
4-5 yaprak taze fesleğen
Nar ekşisi
Tuz
Kızarmış ekmeklerinizin üzerine önce mozarellaları ve ardından yeşillikleri ekleyin. Üzerine çeri domatesleri ince ince dilimledikten sonra nar ekşisi ve tuzunuzu ilave edebilirsiniz.
3 dilim etimek
50 gr ton balığı
2 yemek kaşığı light mayonez
2 yemek kaşığı lor peyniri
3 dal dereotu
Ton balığı, mayonez, lor peyniri ve ince ince doğrayıp kıydığınız dereotunu karıştırın ve etimeklerin üzerine serpin. Son olarak üzerini dereotu ile süsleyebilirsiniz.
3 dilim kızarmış ekmek
100 gr tavuk
5-6 yaprak roka
1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
2 kaşık yoğurt
100 gr tavuğu ızgara yapıp küçük küçük doğrayın. Tavuk parçalarına yoğurdu ve kabak çekirdeklerini ekleyip güzelce karıştırın. Son olarak ekmek dilimlerinizi alıp üzerine önce rokayı sonra tavuk karışımını ekleyip son olarak üzerine 1-2 yaprak maydanoz ekleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.