Orman Meyveli Peynir Topları (30 adet) Malzemeler: 350 gr lor peyniri 1 bardak ufalanmış tam buğday ekmeği 8 adet dondurulmuş yaban mersini 4 adet dondurulmuş ahududu 4 adet dondurulmuş böğürtlen Tam tahıllı kızarmış ekmek kareleri (servis önerisi) Yapılışı: Geniş bir kapta lor peyniri ve ufalanmış ekmeği yoğurun. Hamuru 3 parçaya ayırın. Birinci parçayı beyaz, ikinci parçayı mor, üçüncü parçayı pembe olacak şekilde organize etmek için ilk parçayı temiz bir kenara ayırın. İkinci parçayı yaban mersini ile üçüncü parçayı böğürtlen & ahududu ile tekrar yoğurun. 3 parçayı da ayrı ayrı poşetleyerek buzdolabında en az bir saat bekletin. Peynir hamurlarını dolaptan çıkarıp tekrar yoğurarak lokmalık küçük toplar yapın. İster kasede ister kızarmış küçük ekmekler üzerinde servis edin. Afiyet olsun. Merenk Pasta TarifiYumurtalı ve Domatesli Ekmek KekiBöğürtlen, Elma & Avokadolu Roka Salatası Tarifi