Versace Saatleri Sonbahar-Kış 2024 Koleksiyonu Tanıtıldı
1 dakika okunma süresi
Film karelerini andıran manzaralarının yanında Bollywood ile aklımıza kazınan Hindistan'ın kültürü ve müziklerinin yanında, yemeklerini es geçmek olmaz. Shangri-La Bosphorus içinde yer alan IST TOO restoran, Shangri-La New Delhi otelden konuk şefler Varun Kumar ve Sachin Kumar ile Hint yemekleri deneyimi yaşatıyor.
Tadılması gereken lezzetler arasında fırında kızarmış, yoğurt ve dövülmüş hint baharatları ile marine edilmiş tavuk budu Bhatti ka Murgh Tikka, tandır fırınında ev usülü, dövülmüş hint baharatları ile marine edilmiş kuzu incik Nali korma, limon suyu, acılı yoğurt ve garam masala baharatıyla marine edilmiş Karides Sunheri Jhinga, taze çekilmiş Hint baharatları, arpacık soğan ve köri yapraklarıyla hazırlanmış, levrek balığı, Malabar fish curry ve Kuzey Hindistan’a özgü aromatik hint baharatları ve safran ile servis edilen Nali Korma yer alıyor.