Londra'daki The Berkeley Hotel'in geleneksel Prêt-à-Portea çay saati, kışa yeni lezzetlerle merhaba dedi. Bu kez tatlı tepsisinde Ralph Lauren, Prada, Harris Reed, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Self Portrait ve Christopher Kane'in tasarımlarından ilham alan pastalar ve bisküviler yer alıyor.
Bu sezonun koleksiyonu Christopher Kane'in gösterişli bir çiçekle süslü siyah elbisesinden ilham alan vanilya kremalı ve gevrek sable bisküvili bir cheesecake'le başlıyor. Ralph Lauren'in paltosu bir kara orman pastasına dönüşüyor. Ekşi vişne jöleli, bitter çikolata ve Chantilly vanilyalı Pain de Gênes sünger kekin üzerinde çikolatadan bir düğme yer alıyor.
Jean Paul Gaultier'nin denim couture elbisesi siyah frenk üzümü dolgulu ve çikolata parçacıklı bir pasta olarak yorumlanıyor. Prada'nın devetüyü paltosu pembe kürk detayları da unutulmadan çikolatalı bisküviye dönüşüyor.
Dolce & Gabbana'nın eğlenceli kürk paltosu ve şapkası, gökkuşağının tonlarını akla getiren renklerde damalı kek ve beze şapkayla menüye dahil oluyor.
Self Portrait'nin fiyonklu çantası beyaz kremalı, portakal marmelatlı, Ivoire çikolatalı Victoria sünger kek olarak; Harris Reed'in takımı ise elma kompostolu, yoğurt ve ballı muslu, karamelli pandispanyalı, beyaz çikolatalı etkileyici bir pasta olarak lezzetli bir moda yolculuğuna davet ediyor.