The Berkeley Hotel'nin Moda İlhamlı Çay Saati

Londra'daki The Berkeley Hotel'in geleneksel Prêt-à-Portea çay saati, moda ilhamlı menüsüyle biliniyor. Yeni sezonu da takip eden çay saati tatlılarında sonbahar-kış koleksiyonlarından öne çıkan tasarımlardan esintiler görülüyor.

YAZAR: Ayça Barut Tanman
16 Kasım 2022 Çarşamba 12:12 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Londra'daki The Berkeley Hotel'in geleneksel Prêt-à-Portea çay saati, kışa yeni lezzetlerle merhaba dedi. Bu kez tatlı tepsisinde Ralph Lauren, Prada, Harris Reed, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier, Self Portrait ve Christopher Kane'in tasarımlarından ilham alan pastalar ve bisküviler yer alıyor.

Bu sezonun koleksiyonu Christopher Kane'in gösterişli bir çiçekle süslü siyah elbisesinden ilham alan vanilya kremalı ve gevrek sable bisküvili bir cheesecake'le başlıyor. Ralph Lauren'in paltosu bir kara orman pastasına dönüşüyor. Ekşi vişne jöleli, bitter çikolata ve Chantilly vanilyalı Pain de Gênes sünger kekin üzerinde çikolatadan bir düğme yer alıyor.

Jean Paul Gaultier'nin denim couture elbisesi siyah frenk üzümü dolgulu ve çikolata parçacıklı bir pasta olarak yorumlanıyor. Prada'nın devetüyü paltosu pembe kürk detayları da unutulmadan çikolatalı bisküviye dönüşüyor.

Dolce & Gabbana'nın eğlenceli kürk paltosu ve şapkası, gökkuşağının tonlarını akla getiren renklerde damalı kek ve beze şapkayla menüye dahil oluyor.

Self Portrait'nin fiyonklu çantası beyaz kremalı, portakal marmelatlı, Ivoire çikolatalı Victoria sünger kek olarak; Harris Reed'in takımı ise elma kompostolu, yoğurt ve ballı muslu, karamelli pandispanyalı, beyaz çikolatalı etkileyici bir pasta olarak lezzetli bir moda yolculuğuna davet ediyor.


Londra'nın En İyi Beş Çayı Mekanları

Londra'nın En İyi Restoranları

New York'un En İyi Restoranları

EN ÇOK OKUNANLAR

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

1 dakika okunma süresi
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

2025 Altın Küre Adayları Açıklandı

16 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Güney Fransa'nın En Hit Restoranları

Güney Fransa'nın En Hit Restoranları

İstanbul'un Yaz Rotaları

İstanbul'un Yaz Rotaları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Bodrum'da Eşsiz Gün Batımı: Ailla Yalıkavak

Bodrum'da Eşsiz Gün Batımı: Ailla Yalıkavak

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Urla'nın En İyi Şef Restoranları

Urla'nın En İyi Şef Restoranları

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot

İstanbul'un Yeni Lüks Restoran Deneyimi: Bardot