İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile bilinen Roka İstanbul, brunch deneyimi ile de misafirlerini karşılıyor. Menüsünden atmosferine dek Roka İstanbul'u keşfettik.

20 Kasım 2023 Pazartesi 13:41 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Roka İstanbul'da Brunch:

Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka İstanbul, brunch deneyimi ile de misafirlerini karşılıyor. Her cumartesi ve pazar günü 12:30'dan 16:00'ya kadar süren Roka Brunch, Roka'nın klasikleşmiş menüsünden özel bir seçki sunuyor. Bu kendine özgü gastronomi deneyimi, imza robatayaki mutfağını sergiliyor.

Roka İstanbul'un Brunch Menüsü:

Roka, brunch'a özel olarak paylaşımlık olarak hazırlanan üç çeşit sashimi, "sirkeli soya sos ile dana eti ve zencefil gyoza," gibi tabaklara ek olarak iki yeni lezzeti menüsüne ekliyor. Sebzeli Japon krebi "okonomiyaki" ve "miso ekmeği üzerinde ızgara dana kaburga" brunch misafirlerine sunuluyor. Roka'nın sevilen robata menüsünden de lezzetleri barındıran brunch menüsü tatlıyı da ihmal etmiyor.

Roka İstanbul, Çocuklar İçin Brunch Menüsü:

Aileleriyle gelmek isteyen misafirler de düşünülüyor. 12 yaşına kadar olan genç misafirler için brunch'ta özel bir menüye de yer veriliyor. Ayrıca tercihe göre brunch deneyimini özelleştirme imkanı tanıyan paketler de sunuluyor.

Roka İstanbul'da Japon Mutfağı Kültürü:

Çağdaş Japon robatayaki mutfağı ile tanıdığımız Roka İstanbul, otantik ve sıcak bir atmosfer yaratıyor. Japon robatayaki mutfağını modern bir dokunuşla sergileyen Roka, Robata (ro) çevresinde arkadaşlarla güzel yemek ve içeceklerin paylaşıldığı, sıcak, içten ve her şeyi kucaklayan bir enerji ortamı (ka) anlamı ile özel bir deneyim alanı yaratıyor.


İstanbul'da Farklı Dünya Mutfaklarından Restoranlar

İstanbul'un En İyi Suşi Restoranları

İstanbul'un En İyi İtalyan Restoranları

EN ÇOK OKUNANLAR

Altın Küre 2025: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

Altın Küre 2025: En İyi Kırmızı Halı Görünümleri

1 dakika okunma süresi
Loro Piana, 100. Yılında İlk Sergisini Açıyor

Loro Piana, 100. Yılında İlk Sergisini Açıyor

2 dakika okunma süresi
2025 Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu

2025 Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu

10 dakika okunma süresi
2025 Après-Ski Stili

2025 Après-Ski Stili

6 dakika okunma süresi
Altın Küre 2025: Kırmızı Halının En Çarpıcı Güzellik Anları

Altın Küre 2025: Kırmızı Halının En Çarpıcı Güzellik Anları

4 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Çırağan Palace Shop'tan Yeni Yıl Lezzetleri

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da