Bodrum Yarımadası'nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum'un imza restoranlarından Atelier Di Carne, 11-12 Temmuz tarihlerinde Sami Kohen'in özel misafiri olarak katılan dünyaca ünlü İtalyan kasap Dario Cecchini'nin hazırladığı çok özel menü ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşattı.
Et üstadı İtalyan usta Dario Cecchini'nin dünyaya nam salan meşhur yemeği Dario Steak Tartar ile başlayan menü, ''Beef or not-to be-beef?'' sorusunu sorduran lezzetlerle devam etti. Hazırladığı özel tadım menüsü ile misafirlerini ağırlayan İtalyan usta, büyüleyici gösterisi ile de dikkat çekti. Mandarin Oriental, Bodrum'un ambiyansında, imza restoranlarından Atelier Di Carne'de damaklarda iz bırakan Dario Cecchini ziyafeti, 11 Temmuz'da özel olarak hazırlanan kokteyl ikramları ile başladı ve İtalyan ustanın eşşiz yemek sunumuyla devam etti, The Living Room'da DJ David Saboy ve DJ JP Riguard'ın performanslarıyla dolu müzik ziyafeti ile noktalandı.