Mayıs ayında Arnavutköy'de açılan Mumsy Bakery, butik patisserie olarak hizmet veriyor.

Mayıs ayında Arnavutköy'de açılan Mumsy Bakery, butik patisserie olarak hizmet veriyor.

12 Eylül 2019 Perşembe 14:24 | Son Güncellenme:
3 dakika okunma süresi

Şu sıralar Arnavutköy’e yolunuz düşerse şayet, sipariş üzerine butik
pastalar, tatlılar hazırlayan, doğum günleri, evlilik yıldönümleri, baby showerlar düğün ve nişan gibi özel günlerde hayal edilen pastaları gerçeğe dönüştüren Mumsy Bakery’e denk gelmişsinizdir muhakkak.


Mumsy Bakery’nin sahibi Hande Önel mekan konseptini şöyle anlatıyor. : “Evinize misafir gelecekse tatlı-tuzlu davet menüleri hazırlıyor, ev nişan ve sözleri için catering servisi yapıyor, kurumsal toplantılar veya happy hour’lar için garsonlu veya garsonsuz açık büfeler kuruyoruz. Finger-food servisi yapıyor, doğum odalarına pastası, tatlı-tuzlu
ikramı görseli ve ekipmanı ile dolu masa hazırlıyoruz. Hafta sonları ise genç şeflere eğitmen bir şefle workshop yapma imkanı sunuyoruz.”

İlkay Ala Mimarlık tarafından tasarlanan Mumsy Bakery, kapalı gruplara kahvaltı, çay saati, baby shower, doğum günü gibi etkinlikler için de kiralanabiliyor. Ayrıca günlük olarak vitrinde tart, brownie, ekler ve cheesecake çeşitleri, kurabiye ve grisiniler bulunuyor.

Mumsy Bakery’i diğerlerinden ayıran bir nokta ise; klasik pastanelerin yaptığı şekerli ve hamurlu pasta süslemelerine alternatifler yaratması. Önel, pasta süslemeleri hakkında bilgiler paylaşarak, “Gerçek çiçekler, buttercream ve çok lezzetli ganajlar kullanıyoruz. Pasta üzerine “cakeart” denilen ve yurtdışında son dönem trendi olan yağlı boya tablo şeklinde uygulamalar yapıyoruz.

Siparişlerin tamamı aynı gün üretiliyor. İçerisinde hiçbir raf ömrü uzatan katkı maddesi, kabartıcı, kimyasal karışım, glukoz bulunmuyor. Açıkçası kızıma yedirmediğim hiçbir şeyi burada üretmiyorum” diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

2026 Yol Haritası

2026 Yol Haritası

11 dakika okunma süresi
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

28 dakika okunma süresi
Napoli Kraliçesi'nin Mirası

Napoli Kraliçesi'nin Mirası

3 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

2026 Michelin Guide Türkiye: Yıldızlarla Devam Eden ve Yeni Yüzlerle Zenginleşen Sahne

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı