Mayıs ayında Arnavutköy'de açılan Mumsy Bakery, butik patisserie olarak hizmet veriyor.

Mayıs ayında Arnavutköy'de açılan Mumsy Bakery, butik patisserie olarak hizmet veriyor.

12 Eylül 2019 Perşembe 14:24 | Son Güncellenme:
3 dakika okunma süresi

Şu sıralar Arnavutköy’e yolunuz düşerse şayet, sipariş üzerine butik
pastalar, tatlılar hazırlayan, doğum günleri, evlilik yıldönümleri, baby showerlar düğün ve nişan gibi özel günlerde hayal edilen pastaları gerçeğe dönüştüren Mumsy Bakery’e denk gelmişsinizdir muhakkak.


Mumsy Bakery’nin sahibi Hande Önel mekan konseptini şöyle anlatıyor. : “Evinize misafir gelecekse tatlı-tuzlu davet menüleri hazırlıyor, ev nişan ve sözleri için catering servisi yapıyor, kurumsal toplantılar veya happy hour’lar için garsonlu veya garsonsuz açık büfeler kuruyoruz. Finger-food servisi yapıyor, doğum odalarına pastası, tatlı-tuzlu
ikramı görseli ve ekipmanı ile dolu masa hazırlıyoruz. Hafta sonları ise genç şeflere eğitmen bir şefle workshop yapma imkanı sunuyoruz.”

İlkay Ala Mimarlık tarafından tasarlanan Mumsy Bakery, kapalı gruplara kahvaltı, çay saati, baby shower, doğum günü gibi etkinlikler için de kiralanabiliyor. Ayrıca günlük olarak vitrinde tart, brownie, ekler ve cheesecake çeşitleri, kurabiye ve grisiniler bulunuyor.

Mumsy Bakery’i diğerlerinden ayıran bir nokta ise; klasik pastanelerin yaptığı şekerli ve hamurlu pasta süslemelerine alternatifler yaratması. Önel, pasta süslemeleri hakkında bilgiler paylaşarak, “Gerçek çiçekler, buttercream ve çok lezzetli ganajlar kullanıyoruz. Pasta üzerine “cakeart” denilen ve yurtdışında son dönem trendi olan yağlı boya tablo şeklinde uygulamalar yapıyoruz.

Siparişlerin tamamı aynı gün üretiliyor. İçerisinde hiçbir raf ömrü uzatan katkı maddesi, kabartıcı, kimyasal karışım, glukoz bulunmuyor. Açıkçası kızıma yedirmediğim hiçbir şeyi burada üretmiyorum” diyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

Notre Dame Katedrali Kapılarını Yeniden Açtı

2 dakika okunma süresi
Oz Büyücüsü'nün Yakut Ayakkabıları Rekor Kırdı

Oz Büyücüsü'nün Yakut Ayakkabıları Rekor Kırdı

1 dakika okunma süresi
Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

Bir Tenorun Hikayesi: Mario Frangoulis'in Sanatla Geçen 35 Yılı

20 dakika okunma süresi
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

4 dakika okunma süresi
Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul