YAZ BOYUNCA MONTE CARLO'DA

Michelin yıldızlı şef Heinz Beck Yaz boyunca Monte Carlo’ya konuk oluyor.

6 Temmuz 2017 Perşembe 14:05 | Son Güncellenme:
2 dakika okunma süresi

Elif ÖKSÜZ – elif.oksuz@alem.com.tr

 

Heinz Beck, 2005 yılında La Pergola’ya kazandırdığı üç Michelin yıldızına ek olarak, 2013’te American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ‘Six Star Diamond’ Ödülü’nü kazanan ilk İtalyan Şef olma özelliğine sahip. Michelin yıldızlı La Pergola’ya ek olarak yine Michelin yıldızlı restoranlar Café Les Paillotes ve Heinz Beck Seasons, Portekiz’de Gusto by Heinz Beck, Dubai’de Social by Heinz Beck, Tokyo’da Heinz Beck ve Sensi by Heinz Beck ve yine Dubai’de Taste of Italy by Heinz Beck de yine ünlü şefin sahibi olduğu restoranlar.

 

Heinz Beck, 8 Haziran’dan bu yana ise Hotel Metropole Monte-Carlo içinde yer alan restoran Odyssey’de Executive Şef Christophe Cussac ve Joël Robuchon’un davetlisi olarak pop-up bir menü ile yeni tatlar peşindeki tatilcilerle buluşurken bir yandan da artık imzası haline gelen yemeklerini akşam yemeği saatinde servis ediyor.  

 

 

2013 yılından bu yana otelin içinde hizmet veren restoran Odyssey, yüksek kalitede hazırlanan yemekleriyle Monte Carlo’nun popüler restoranlarından biri. Heinz Beck de bu iş birliği ile, Odyssey’nin çizgisiyle uyumlu hale getirdiği İtalyan ve Akdeniz menüsünü gastronomik bir deneyime dönüştürüyor.  Menüde başlangıçlar ve ana yemek fiyatları 150 Euro’dan başlıyor. 

 

Risotto

 

Tartar di ricciola con tofu 

 

Tortellini

 

Odyssey

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Hande Erçel'in Paris Moda Haftası Çıkarması

Hande Erçel'in Paris Moda Haftası Çıkarması

2 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Ece, Ayşe Ege

İlham Dolu Hikayeler: Ece, Ayşe Ege

5 dakika okunma süresi
2025 Oscar Töreni'nde Yandan Ayrılmış Saç Modası

2025 Oscar Töreni'nde Yandan Ayrılmış Saç Modası

7 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Demet Sabancı Çetindoğan

İlham Dolu Hikayeler: Demet Sabancı Çetindoğan

8 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Ebru Döşekçi

İlham Dolu Hikayeler: Ebru Döşekçi

5 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Sağlıklı Pişirme Teknikleri Neler?

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild