2024 Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2024 Eylül ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Eylül 2024 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
5 Eylül 2024 Perşembe 13:33 | Son Güncellenme:
24 dakika okunma süresi
Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2024 Eylül ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Eylül 2024 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

Eylül 2024 Aylık Burç Yorumları Neler Söylüyor?

Astroloji yazarı Filiz Özkol tarafından kaleme alınan ağustos ayı burç yorumlarında, ilişki, sağlık, aşk, para, iş, eğitim durumunuz ile ilgili ağustos ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2024 Eylül Ayı Burç yorumları...

Eylül 2024'te Burçları Neler Bekliyor?

Koç Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındaki kişinin duygularında karışıklığa neden olabilir. Fakat kıskançlık duygularınızın da sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı takıntılardan kendinizi korumaya çalışmalısınız. 18 Eylül'de Balık burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Mars gezegeni de Yengeç burcunda ilerliyor. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu bir döneme gireceksiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkilemeye başlayacaksınız. Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken, sert bir tutum yerine, uyum içinde hareket etmelisiniz. Bazılarınız dostluklarını gözden geçirecek... Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız. Uranüs Boğa burcunda geri giderken yavaşlayan işleriniz yüzünden yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi törpülemeye ihtiyaç duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. Seçim yaparken, bir hayli zorlanacaksınız. Yine bu dönem, uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.

Boğa Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Aşk gezegeniniz Mars enerjinizi yükseltirken, geri giden Uranüs yüzünden ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle kendi sisteminizin üzerine çıkmak istemiyor ve titiz bir yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Bazılarınız ise karşılıksız duygular içinde olabilir ancak sevdiğiniz kişiyi uzaktan düşünmek bile size yetecektir. Diplomatik tavırlarınızla çözemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama da daha duygusal bakacaksınız. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. 18 Eylül'de Balık burcunda bir tutulma var. Bu ay bir konuda yapacağınız sübjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz; işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.

İkizler Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Geri giden Uranüs gezegeni sizi eski dostlarınızla yeniden bir araya getirecek. Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. 18 Eylül'de Balık burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Mars finans evinizde ilerliyor. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir ay. Dostlarınız için kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Sizi yanıltacak ilişkilerden kaçınmalısınız. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi tavırlarınız sizi her konuda farklı kılıyor. Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade ediş şekliniz ön planda olacak. Günlük yaşantınızı planlayarak hareket etmeniz, sizi yeni yaşantınıza hazırlayacak. Artık disiplinli davranmayı yaşam biçimi haline getirmeyi başarabilirsiniz.

Yengeç Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Geri giden Plüton ve Uranüs gezegenleri partnerinizle veya eşinizle aranızda problemlere neden olabilir ve sizi aşk hayatınızda kuşkuya sürükleyebilir. Aileniz ve patronlarınız sizin hayatınıza müdahale edebilir. Karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara da sürüklenebilirsiniz. Mars sizin burcunuzda ilerliyor. 18 Eylül'de Balık burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Aşkın size sunacağı dekorları ve doneleri reddetmek istemeyeceğiniz bir dönem. Yine de sizi tehdit eden unsurları unutmayın ve sosyal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranış biçimlerinin size fırsat kaybettirebileceğini görmezden gelmeyin. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken, geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Bazılarınız alıştıkları evden ayrılma veya iş değiştirme planları yapabilir. Yine bazılarınız da eğitim ve öğretim için şehir değiştirebilir ve taşınma sorunları yaşayabilir. Tüm bunlar siz de mutlu olaylar zinciri başlatacak ve yoğun bir ay yaşamanıza neden olacak.

Aslan Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay karşınıza birçok heyecan verici macera çıkacak ve hayır diyemeyeceksiniz. Eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. 18 Eylül'deki Balık burcundaki ay tutulması sayesinde, yollardan gelen eski dostlarla özlem gidereceksiniz. Yine bu dönem, şirket içi aşkları da gündeme getirebilir. Birçoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Yapacağınız seyahatlerde bilginiz artacak. Bu hafta seyahatlerle iş hayatınızı birlikte götüreceksiniz. Yurt dışından gelen misafirlerinizi karşılayacak, onları ağırlayacak ve iş yemeklerinde aynı zamanda eğlenceli vakit geçireceksiniz. Bu ay maddi konular gündeme gelecek. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde fikir hakimiyeti sağlayacaksınız.

Başak Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

18 Eylül'de karşıt evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Aşk gezegeniniz Neptün ve Jüpiter'den olumlu destek alıyorsunuz. Mars, aşk ve sosyal hayatınıza yenilikler sunuyor. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemek. Hatta bazılarınız özlem dolu hisler içindesiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Bu ay dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz ön planda olacak... Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz. İstekleriniz konusunda sabırlı ve özverili davranmalısınız. Ayın ikinci yarısında finans temponuz artıyor. Ayrıca bu ay iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak görünür olmak istiyorsunuz.

Terazi Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

18 Eylül'deki Balık burcundaki ay tutulması sizin ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Takıntılarınıza dikkat etmelisiniz. Uyumlu ilişkiler sayesinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Mars, kariyer evinizde bulunurken toplumda dikkat çekici tavırlar sergileyeceksiniz. Yine eski dost ve arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalı tedbiri elden bırakmamalısınız. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Yenilik yapmayı düşünmediğiniz anda hazırlıksız bir şekilde gelen tekliflere karşı kafanız karışabilir. Hayır demeden önce iyi düşünün çünkü siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyor ve yaşantınızda değişik insanlarla bir arada olmaktan hoşlanıyorsunuz.

Akrep Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Karşıt burcunuzda Uranüs geri hareketine başladı. Mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza birçok rakip çıkacak. Partnerinizle aranızda kıskançlık kavgaları olabilir. Bekar olanlar, hayatlarının aşkını bulabilir. Yine bu dönem yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu. Katılacağınız toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Yakın çevrenizden biri size aşık olabilir. Bilinçaltınız karışık. Mars, ruhsal evinizden geçerken size değişim fırsatı sunuyor. Kariyerinizle ilgili sorunlar olabilir. 18 Eylül'deki Balık burcundaki tutulma aşk hayatınızı canlandırıyor. Arkadaşlık duygularını, iş konusunda size beceri kazandıracak kişilerde deneyimleyeceksiniz. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin yararınıza olacak. Paraya olan ilginiz artarken, para kazanma konusunda iddialı bir tutum izleyeceksiniz. Sizin en büyük özelliğiniz; özgür kaldığınız zaman yaşantınızı daha iyi kombine edebilmeniz. Bu durumlarda kendi etki alanınızda çok daha başarılı oluyorsunuz. Eğitim ve öğretim konularında istediğiniz bağlantıları yapabileceksiniz.

Yay Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Uranüs sağlık ve çalışma evinizde geri gidiyor. İş hayatınızdaki ilişkilere dikkat etmek zorundasınız. 18 Eylül'de Balık burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Ailenizle ilgili problemleri çözme zamanınız. Yengeç burcundaki Mars, yenilenme konusunda size ilginç bir enerji verecek. Aşık olma isteğiniz yüzünden romantik günler yaşayacaksınız. Karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkileneceksiniz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmalısınız. Çünkü, karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltabilir. Hedeflerinizde mantığı ön plana alın ve kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Üst düzey çalışmak istiyorsunuz... Beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Fakat aldırmayın ve olayları kendi haline bırakın.

Oğlak Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Uranüs geri giderken, ailenizin onay vermediği biriyle romantik bir ilişki yaşayabilirsiniz. İş yeri, patron ve iş veren aşklarına karşı tedbirli olmalısınız. Bazılarınız, uzun zamandır karar vermeniz gereken evliliğe ilk adımını atarken, toplumda isim yapan bir kişiyle birlikte olabilir. 18 Eylül'de iletişim evinizde gerçekleşecek olan, Balık burcundaki ay tutulmasına dikkat edin. Ortak alanlarda karşılaşacağınız kişilere de öyle. Aniden hayatınıza biri girebilir. Bu kişiyle ortak aktivitelerde tanışacaksınız. Eğlenceli bir ortamda başlayan bir arkadaşlık, daha sonra ciddi boyutlara ulaşabilir. İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Yürümeyen ilişkiler için fazla efor sarf etmeyin. Bazı konular canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiğiniz kişinin her şeyinden kuşkulanabilirsiniz. Duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Enerjiniz sizi her zaman en doğruya götürmeyebilir. Ailenizdeki sorunları çözmeyi yeğlerken, iş temponuzu da düşürmemeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir süre içinde olduğunu biliyorsunuz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Mesleki konularda tatlı dilli ve politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz.

Kova Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Uranüs aile ve yuva evinizde geri gittiği için ani kararlar vermemeli ve duygusal enerjinizi doğru kullanmalısınız. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda cinsel duygular etken olabilir. 18 Eylül'de finans evinizde ay tutulması gerçekleşiyor. Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Sosyal yaşamınızda tanıştığınız bazı kişilerle sırdaşlık ve dostluk duygularınızı tatmin edebilirsiniz. Eskiyi konuşmaktan büyük zevk alacaksınız. Ayın ikinci yarısında gündeminizde eğlenceli geziler ve kısa seyahatler olacak. Yeni ve eski dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Eğer bir işverenseniz, size uygun elemanlar bulacaksınız. Fakat hep gücünüzü ve çalışma sisteminizi kullanmak zorundasınız. Ağır kaldırmamalı ve boyun kaslarınıza dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu – Eylül 2024 Aylık Burç Yorumu

Çevresel nedenlerden dolayı enerjiniz etkilenebilir. Neptün burcunuzda geri gidiyor. 18 Eylül'deki Balık burcundaki ay tutulması sizin kişisel evinizde gerçekleşiyor. Mars, aşk ve sosyal evinizde ilerlerken şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hatalara açık olacağınız bir dönemdesiniz. Kısa görüşmelerde ve yollarda tanışacağınız kişilerle ani aşk kıvılcımları doğabilir. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olabilir. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışacağı, geçici aşklar gündeminize gelebilir. Enerjinizin ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Bu duygusal kontrolü elden bırakmayın. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Uzun süre ayakta kalmamalı ve ağır olmayan sporları tercih etmelisiniz.

Ağustos Ayı Burç Yorumları

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Bulgari'den İtalyan Işıltısı
Bulgari'den İtalyan Işıltısı

Bulgari'den İtalyan Işıltısı

2 dakika okunma süresi
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

1 dakika okunma süresi
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

1 dakika okunma süresi
Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain
Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

1 dakika okunma süresi
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu
Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın
Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan
Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç
Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç

Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç

Dyson'dan Yenilik
Dyson'dan Yenilik

Dyson'dan Yenilik

Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası
Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası

Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ
Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Temmuz Ayı Burç Yorumları
Temmuz Ayı Burç Yorumları

Temmuz Ayı Burç Yorumları

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu
Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz
Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan
Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?