2024 Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2024 Ağustos ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Ağustos 2024 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

YAZAR: Filiz Özkol
ABONE OL
30 Temmuz 2024 Salı 13:48 | Son Güncellenme:
29 dakika okunma süresi
Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos ayında burcunuzda hangi gelişmeler görünüyor? Ünlü Astroloji yazarı Filiz Özkol Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor, detaylı olarak anlattı. 2024 Ağustos ayında aile, aşk, iş ve günlük hayatlarında neler yaşanacak? Ağustos 2024 aylık burç yorumlarına göz atıyoruz.

Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumları Neler Söylüyor?

Astroloji yazarı Filiz Özkol tarafından kaleme alınan ağustos ayı burç yorumlarında, ilişki, sağlık, aşk, para, iş, eğitim durumunuz ile ilgili ağustos ayı burç yorumları; koç burcu, boğa burcu, ikizler burcu, yengeç burcu, aslan burcu, başak burcu, terazi burcu, akrep burcu, yay burcu, oğlak burcu, kova burcu ve balık burcu 2024 Ağustos Ayı Burç yorumları...

Ağustos 2024'te Burçları Neler Bekliyor?

Koç Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Yaratıcılık ve sevgi evinizde parlayan Güneş, olumlu etkiler sunuyor. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde ise aktif olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Organizasyon yetenekleriniz güçleniyor. Güneş'in de bu eve girmesiyle birlikte, işinizde olumlu ve güçlü atılımlar meydana gelecek; rekabetçi yapınız ortaya çıkacak. Aşk yaşamınızda, canlılıklar meydana gelecek. Bazılarınız ciddi beraberliklerin temellerini atacak. Bazılarınızın yaşça büyük biriyle yaşayacağı aşk, değerli tecrübeler kazandıracak. Çocukları olanlar için yaz okulları gibi sosyal aktiviteler gündeme gelecek. Bu dönem sanatla ilgilenenler; düşünce birliği içinde olduğu kişilerle bir araya gelerek ortak faaliyetlerde bulunacaklar. Yeni fikirlere açık olmanıza rağmen günlük yaşantınızın kurallarından vazgeçmeyerek herkesi şaşırtabiliyorsunuz. 6-28 Ağustos arası sürecek Merkür retrosu kapsamında, sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerine karşı gelmemeli ve çevrenize gereken saygıyı göstermelisiniz. Uzun yıllara dayanan dargınlıkların temellerini atabilirsiniz. Uranüs, Neptün, Satürn ve Plüton geri hareketine başlıyor. Merkür'ün geri hareketine büyük gezegenler de eşlik ediyor. Bulunduğunuz ortamlara dikkat etmelisiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz kontrollerinizi yaptırmalı ve bir diyetisyenle konuşmalısınız.

Boğa Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay uyumlu beraberlikler içinde olacaksınız, birçok konuda daha anlamlı konuşmalar yapacaksınız ve dostluklarınız daha da pekişecek. Finans gezegeniniz Merkür'ün, Venüs ile yaptığı uyumlu açı sayesinde birçok iş imkanı ortaya çıkacak, yeni iş fırsatlarıyla ilgili yakın çevrenizden önemli ve güzel destekler alacaksınız. Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Medya ve iletişim konusuyla ilgileniyorsanız, bu ay en güzel yazılarınızı yazabilir veya yeni bir kitap çıkarabilirsiniz. Bu arada, kırgınlık yaşadığınız kardeşlerle bir araya gelebilirsiniz. Yönetici, çalışma ve sağlık gezegeniniz Venüs ise sosyal ilişkileriniz ve aile ile ilgili konularda olumlu destek vermeye devam ediyor. Merkür'ün geri hareketiyle birlikte, komşuluk ilişkilerinizde aksayan konuları düzeltecek ve birçok dargın arkadaşınızla barışma fırsatı yakalayacaksınız. Sosyal ilişkileriniz canlanacak. Topluluklarda öfkeli davranışlar içinde olmayın, bu tür tepkili haller sizi olumsuz etkileyebilir. Aşk ve sosyal yaşantısına her zaman dikkat eden ve disiplinli olmaya özen gösteren siz, bugünlerde sıra dışı davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Sağlık gezegeniniz Venüs, iskelet sisteminizi korumanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor. Kol ve bacaklarınız hassaslaşabilir. Ağır yük taşımamalı ve bileklerinizi zorlamamalısınız.

İkizler Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacağınız bir ay sizi bekliyor. Uzun transit gezegenleriniz geri hareketine devem ediyor. Çalışmalarınızı ve hareketlerinizi dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz. Zararlı konumlardan kendinizi korumalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür neredeyse ay boyu retro harekette olacak. Düşündüğünüz konuları yaşama geçirme konusunda sabırsız bir davranış sergileyebilirsiniz. Maddi konularda daha sahiplenici ve hırslı olacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz. Güneş ve Merkür arasındaki olumlu etkileşim; finansal konularda çevrenin etkisinde kalmadan, kendinize yönelik olumlu tavırlar içinde olmanızı sağlayacak. Ev ve aile ile ilgili konular gündeminizde olacak. Mars'ın etkisiyle birlikte oturduğunuz yerde tadilatlar ve değişimler olabilir. Ailenize yönelik çabalarınızda artış meydana gelecek. Kazançlarınızın artmaya başlamasıyla birlikte, maddi harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Neptün, kariyer evinizde geri gitmeye devam edecek. En zor olayların bile, birden çözüldüğünü görmek için üstün bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacak.

Yengeç Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Yüksek olan özgüveniniz nedeniyle, duygu ve düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilecek, kendinizle ilgili cesur kararlar vereceksiniz. Yaşamı olumlu yönleriyle algılamanız nedeniyle, çevrenize güzel mesajlar vereceksiniz. Birçok Yengeç burcu, bu dönemde kendisiyle ilgili güzel değişimler yaşayacak. Sözleriniz anlamlı ve etkileyici, tepkilerinizi ölçülü ve politik olacak. Renkli kişiliğinizi ortaya çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Meraklı yapınızı ortaya dökmekten korkmayacak, ilişkilerinizi sorgulayacaksınız. Partnerinizi her konuda kolayca ikna edeceksiniz. Retro Merkür; düşüncelerinizi, kazançlarınız konusunda yoğunlaştıracağınızı gösteriyor. Bu dönem, ailenizin de parasal katkılarının olacağı durumlar söz konusu olabilir. Dış görünüşünüze daha fazla para harcamak isteyeceksiniz. İletişim konusunda kararlı adımlar atacaksınız. Özellikle, yakın dostlarınızla iş birliği içinde olacaksınız. Etkileyici ve yapıcı konuşmalarınızla istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Mars, entelektüel yönlerinizi ön plana çıkaracak. Zeki ve sivri dilli tavırlarınızla yüzeysel konulara kişilik ve karizma dolu bir tavır katacaksınız. Gücünüzün farkındasınız ve yaşamla ilgili kararlarınızı verirken hiç kimseden etkilenmek istemiyorsunuz. Zekanızın işlek ve enerjik olması sizinle ortak çalışmalar içinde olan kişileri de olumlu etkileyecek.

Aslan Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Aslan burçları, ağustos ayının büyük bir bölümünde bireyselliklerini ön plana çıkaracak ve arzuları doğrultusunda kararlar verecek. Dış görünüşleri ve özel çabaları önem kazanacak. Manevi duygularınızın atağa kalkmasıyla sizden beklentileri olanların isteklerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışacak, dostlarınızla birlikte yalnız kalmak isteyecek ve onların sırlarına ortak olacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, kendi inisiyatifiniz doğrultusunda olaylara yön vermek isteyeceksiniz. Fedakarlıklarınızın karşılık görmeyeceğinizi zannederek susmayı tercih ediyorsunuz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek. Güçlü ve popüler kişiler ilginizi çekmeye devam edecek. Birçok parti ve sosyal ortamlara katılacaksınız. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güçlü çevrelerde arıyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla grup toplantılarında, haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerin gündem kazanması da söz konusu olacak. Aile büyüklerinin sağlığı yine önem kazanıyor. Ev içi kazalara dikkat edilmeli ve yaşlı aile bireylerini kollamalısınız.

Başak Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, kendi inisiyatifiniz doğrultusunda olaylara yön vermek isteyeceksiniz. Uzun transitlerinizden Neptün, Uranüs ve Satürn geri hareketine devam ediyor. Aile ve çalışma yaşantınız, ortaklıklar ve evlilik konularında birtakım yavaş giden olayları yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini gezegenlerin etkisiyle hissedeceksiniz. Bu ay aşk ilişkilerinizi; aileniz ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceksiniz. Aşırı görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir ay geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, aynı zamanda karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza neden oluyor. Merkür'ün geri hareketi düşünce karışıklığı verebilir. Bu nedenle, size söylenen her şeyin altından farklı anlamlar çıkarmamalısınız. Bu dönemde çevrenize çok çabuk kızabilirsiniz fakat kin tutmayacak ve affedici bir tavır içinde olacaksınız. Liderlik yeteneklerinizi ilişkilerinize yansıtacaksınız.

Terazi Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Üç büyük gezegen ufuk çizgisinin altında geri hareketini yapıyor. Çevresel koşullarınız, yakın ilişkileriniz, sağlık ve çalışma alanında yaşadığınız hoşnutsuzluklar nedeniyle uzun vadede gerçekleştirebileceğiniz bir dizi önlemler alacaksınız. Gezegenlerin çoğunluğu horoskop dairesinin doğu yarısında toplanmış bulunuyor. Arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Mesleki anlamda yeni başarıların temelini atılabilirsiniz. Kendi inisiyatif ve düşüncelerinizin ön planda olduğu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Bu yüzden, kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız. Yeni kişilerle tanışmanız mümkün. Fakat başlayan bir ilişki varsa, dikkatli olmanız gerekiyor. Fikirlerinizi söylerken politik olmaya özen göstermelisiniz. Bazı geleneksel kalıplarınızı fazla abartabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sosyal yaşamınızı sorgulayabilir, derin algılama gücünüz nedeniyle rahatsız olabileceğiniz anlamda yorumlar yapabilirsiniz. Şimdiye kadar düşünmediğiniz konuların yarattığı olumlu etki, vizyonunuzun değişmesine neden olacak. Bu dönemde ani başlayan geçici aşk ilişkilerine karşı tedbirli olmalısınız. Kariyeriniz ve mesleki konularınız ön planda olurken, işinizle ilgili yoğun günler sizi bekliyor. Merkür'ün geri hareketi sizi huzursuz edebilir. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

Akrep Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Sosyal ilişkiler desteğiyle güçlenen bir kariyer peşindesiniz. Fakat Merkür geri giderken istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konular gündeme gelebilir. Karşıt düşünce yapısı içinde olacağınız kişilerden uzak kalmaya çalışın. Hırslı yönlerinizin ön planda olması nedeniyle bulunduğunuz topluluklarda lider ve öncü olabilecek aktivitelerle dikkat çekmek arzusundasınız. Başarılı da olacaksınız. Deli cesareti denilen ruh durumu bu ay sizde fazlasıyla mevcut olacak. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Vizyon dolu çalışmalar sizi bekliyor. Gücünün farkındasınız. Engelleri hızlı bir şekilde atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, aile yakınlarınızın düşüncelerini de önem vereceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Çevrenizdeki kişiler, alışkanlıklarınız konusunda tepkisel davranabilirler fakat düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle yetersiz kalacaklar. Bu dönem yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alıyorsunuz. Katılacağınız grup toplantılarında fikirlerinden etkileneceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Bazıları, sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve isteklerinizi onlarla birlikte gerçekleştirme imkanı bulacaksınız.

Yay Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, ay boyunca yedinci evinizde ilerleyecek. Düşüncelerinizdeki iyimserlik tablosunu destekleyecek. İçsel disiplininizi sevecenlikle kurmayı başaracaksınız. Konuşmalarınız akıcı ve uyumlu olacak. Birçoğunuz zihinsel aktivitenizi doğru bir şekilde kullanırken aynı zamanda içten ve doğal davranacak. Karşı tarafın size sunacağı tekliflere açıksınız. Bu ay ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Fakat iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. İşinize yükselmek istiyorsanız, doğru insanlarla birlikte olmalısınız. Maddi konuların sizin için her zaman çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı, size parayı da getirecek. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize olan güveniniz sayesinde birçok iş başaracaksınız. Madde ve para kaynaklı konularda; ön sezilerinizin yüksek olması, sizin için önemli bir unsur. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevrenizle olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Bazen kibirli davranışlar sergileyebilir ve çevrenizin tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz. İnsanları idare etme konusunda becerinizi göstermek zorundasınız. İşinizle eğlenceyi ustaca birleştirirseniz, her şey sizden yana olacak. Yine bu ay şans oyunlarına olan ilginiz artacak. Fakat yine temkinli davranmanızda fayda var. Ön sezilerinizin sizi yanıltabileceğini unutmayın.

Oğlak Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay, üstünlük duyguları içinde tavır sergileyeceksiniz. Uzun transit gezegenleri Satürn, Plüton ve Neptün geri hareketini sürdürürken kardeşler ve yakın bağlarınızın güçlü olduğu kişilerle ilgili sorunları askıya alacak, değişim süreci yaşadığınız iş ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde yoğunlaşacaksınız. Ortaklıklar, evlilik ve finans konularında çevresel faktörlerin büyük rol oynayacağı bir tablo ortaya çıkıyor. Merkür geri giderken, düşündüğünüz konuları gerçekleştirme çabası içinde eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, gelişen şartlara göre rotanızı ayarlayacak ve yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Meslek ve kariyerinizle ilgili idealleriniz ve istekleriniz ön plana çıkarıyor. Hedefleriniz sizi yönlendirmeye başlıyor. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetli yaklaşımları karşısında, siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Egonuzun yüksek olduğu bir ay içindesiniz. Çevrendeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuya hakim olacak. Karşınıza çıkacak şartlarla mücadele edecek, taviz vermeyeceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Bazılarınız daha ciddi girişimcilik sergiliyorsunuz. Aktif ve hareketli bir performans sergilemenize rağmen, dikkatli olmalısınız. Aynı frekansta olacağınız kişilerle ortak fikirler üreteceksiniz. Şartlarınızın güçlendiğini göreceksiniz.

Kova Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

İsteklerinizin birçoğunu çevresel koşullar belirleyecek ve siz bunları belli aşamalardan sonra gerçekleştireceksiniz. Çünkü siz özgürlükçü ve kendi sınırlarınızı çizen biri olarak, ilişkilerinizi kendiniz yönlendireceksiniz. Güneş, bu evde ilişkilerinizi güçlü pozisyonlarda değerlendirmenize yol açacak. Arkadaşlık ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bir ay. Beraberliklerinizde yoğun duygular içinde, fedakarlık sınırlarınızı aşan davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenize karşı uyumlu, yardımsever bir şekilde davranacaksınız. Günlük hayatınızda hareketli ve bol aktiviteli günler yaşayacaksınız. Bazılarınız, iş arkadaşları ile veya yanlarında çalışan kişilerle duygusal yakınlaşmalara girebilirler. Zeki ve güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Yardımsever bir kişilik yapısıyla karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Düzensizlikten nefret eden siz, daha verimli işler çıkaracaksınız. Bazılarınız iddialı bir tutum içindeyken, bazılarınız da iş hayatınızda yeniliğe ihtiyaç duyacak. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Fazla yoğun düşünmeniz ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapabilir. Sizi mutlu edecek hobilerinize daha sık zaman ayırmalısınız.

Balık Burcu - Ağustos 2024 Aylık Burç Yorumu

İş hayatınızdaki yoğunluk sizi yorgun düşürebilir. Fakat bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak. Çünkü, sevdiğiniz bir iş ile uğraşırken, zamanı ve kendinizi unutuyorsunuz. Bu ay ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular gündem kazanacak. İş arkadaşlarınızın uyumlu kişilerden olmasına özen göstermenize rağmen küçük tartışmalara da engel olamıyorsunuz. Gireceğiniz toplulukların aranılan kişisisiniz. Güzel ve ahenkli konuşmalarınızla çevrenizi büyülüyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızla ve kardeşlerin de katıldığı topluluklarda güzel iş birlikleri içinde olacaksınız. İş yemeklerinin yoğun olduğu ortamlarda bulunacaksınız. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacak. Fakat aceleci davranışlar detayları ve küçük ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir. Merkür geri giderken, hatalarınızdan hızla geri döneceksiniz. Daha önce kaçan fırsatlar tekrar size sunulabilir. Sessizce çalışarak, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Yanınızdaki kişilerden belli bir düzen anlayışı bekliyor, fikir alış verişi içinde olacağınız kişilerle birlikte hareket etmek istiyorsunuz. Aceleci yönlerinizi, Güneş'in sebatkar davranışlarıyla birlikte kombine olarak kullanacaksınız.

6 Haziran İkizler Burcu Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

4 Ağustos Aslan Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain
Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

1 dakika okunma süresi
Bulgari'den İtalyan Işıltısı
Bulgari'den İtalyan Işıltısı

Bulgari'den İtalyan Işıltısı

2 dakika okunma süresi
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

2 dakika okunma süresi
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

1 dakika okunma süresi
Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti
Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti

Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu
Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz
Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Temmuz Ayı Burç Yorumları
Temmuz Ayı Burç Yorumları

Temmuz Ayı Burç Yorumları

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ
Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu
Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Eylül Ayı Burç Yorumları
Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül Ayı Burç Yorumları

Bodrum'da Neler Oluyor?
Bodrum'da Neler Oluyor?

Bodrum'da Neler Oluyor?

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın
Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan
Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Dyson'dan Yenilik
Dyson'dan Yenilik

Dyson'dan Yenilik