19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

19 Ağustos'ta Kova burcunda dolunay gerçekleşiyor. Burçları ve yükselen burçları neler bekliyor, mercek altına aldık.

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:58 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

19 Ağustos'ta Kova burcunda dolunay gerçekleşiyor. Uranüs kareli bu dolunay, beklenmedik kapanışlara işaret ediyor. Dolunaylar bitişleri, tamamlanmaları, başka bir seviyeye geçmeyi temsil eder. İçinde Uranüs karesi barındıran bu dolunayda dürtüsel davranmaya meyilli olabiliriz. Beklenmeyen olaylara beklenmeyen tepkiler verebiliriz. Temkinli olmakta ve sakin kalmakta fayda var. 19 Ağustos Kova dolunayı; aynı anlarda gökyüzünde gerçekleşen Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumuna kare açı yaparken, bu gezegenler de Satürn gezegenine kare yapacak. Parasal krizlerin yaşanma ihtimali çok yüksek. Merkür retro olduğu için hayat bizi ne kadar zorlarsa zorlasın çok büyük kararlar vermemekte fayda var. Moralimizi bozmadan Merkür'ün retrodan çıkmasını beklemeliyiz.

19 Ağustos Kova Burcu Dolunay Gerçekleşiyor. Burçları ve Yükselen Burçları Neler Bekliyor?

Koç ve Yükselen Koç Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Koç burçları, Kova dolunayıyla birlikte sosyal çevrelerini değiştirmek isteyecekleri bir döneme giriş yapıyor. Geçmiş dönem planlarını yeniden gözden geçirebilirler. Parasal konularda beklenmedik krizlerle karşılaşabilirler. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, özellikle iş çevrelerinde sorunlara sebep olabilir. Trafikte oldukça dikkatli olmalılar.

Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Boğa burçları, Kova dolunayıyla birlikte kariyerleriyle ilgili kararlar verebilir ya da geçmiş dönem verdikleri kararların sonuçlarını alabilirler. Uranüs karesinden dolayı olaylar beklenmedik şekilde değişebilir. Önemli kararlar için Merkür retrosunun bitmesini beklemelerinde fayda var. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, özellikle yatırımla ilgili konularda sorunlara sebep olabilir. Sakin kalmalı ve mantıklı hareket etmeliler.

İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

İkizler burçları, Kova dolunayıyla birlikte yurt dışı ve eğitim konularını gündemlerine alabilir, kendilerinden çok farklı, vizyonlarını geliştirecek insanlarla bir araya gelebilirler. Her şeye yetişmeye çalışmak yerine bu dönemde önceliklerini belirlemelerinde fayda var. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, ailesel konularda sorunlara sebep olabilir. Önemli kararlar öncesi Merkür'ün retro hareketini bitirmesini beklemeliler. Bu dönemde muhakkak sakin kalmalı ve mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışmalılar.

Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Yengeç burçları, Kova dolunayıyla birlikte yatırımlar konusunda bekledikleri sonuçları alabilir, yeni yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirler. Ancak Uranüs gezegeninden dolayı kredi, dava ve sigortalarla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirler. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, yurt dışı ve akademik kariyerle ilgili konularda sorunlara sebep olabilir. Önemli kararlar öncesi Merkür'ün retro hareketini bitirmesini beklemeliler. Bu dönemde muhakkak sakin kalmalı ve mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışmalılar.

Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Aslan burçları, Kova dolunayıyla birlikte ilişkiler ve ortaklıklar konusunda uzun süredir bekledikleri önemli kararları verebilirler. Uranüs karesi kariyerde beklenmedik olaylara işaret ediyor. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, gelir ve yatırımlarla ilgili konularda sorunlara sebep olabilir. Önemli kararlar öncesi Merkür'ün retro hareketini bitirmesini beklemeliler. Bu dönemde muhakkak sakin kalmalı ve mantıklı bir şekilde hareket etmeye çalışmalılar.

Başak ve Yükselen Başak Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Başak burçları, Kova dolunayıyla birlikte işle ilgili sonuçlar alabilir, mevcut işlerinden ayrılma kararı verebilirler. Uranüs karesiyle birlikte gündelik rutinleri, özgürlüklerini kısıtlayabilir. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda sorunlara neden olabilir. Bu dönemde sakin kalmalı ve mantıklı hareket etmeliler. Önemli kararları ise Merkür retrosu sonrasına bırakmalılar.

Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Terazi burçları, Kova dolunayıyla birlikte mevcut ilişkileriyle alakalı önemli kararlar verebilir ya da yalnız olanlar yalnızlıklarını sonlandırabilirler. Çocuklu olanlar da çocuklarıyla alakalı önemli kararları yine bu dönemde verebilir. Uranüs karesi vergi, sigorta ve krediler konusunda beklenmedik krizlere işaret ediyor. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, gündelik rutinlerinde sorunlara neden olabilir. Bu dönemde iş yüklerini artırmamaya dikkat etmeliler. Kendilerine bol bol dinlenecek zaman yaratmalarında fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Akrep burçları, Kova dolunayıyla birlikte aile ve ev konularıyla ilgili önemli kararlar verebilir. Bu durumdan dolayı yorucu zamanlar geçirebilirler. Uranüs karesi vergi, kredi ve sigorta konularında beklenmedik krizlere işaret ediyor. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, para akışında sorunlar yaratabilir. Bu dönemde sakin kalmalı ve mantıklı hareket etmeliler. Önemli kararları ise Merkür retrosu sonrasına bırakmalılar.

Yay ve Yükselen Yay Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Yay burçları, Kova dolunayıyla birlikte eğitim, seyahat planları ve arkadaşlıklar konusunda kararlar verebilir. Araba alım ve satım işleriyle alakalı girişimlerde bulunabilirler. Ticaretle ilgili yaptıkları yatırımların sonuçlarını alabilirler. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, mevcut ilişkilerinde sorunlara neden olabilir. Bu dönemde sakin kalmalı ve mantıklı hareket etmeliler. Önemli kararları ise Merkür retrosu sonrasına bırakmalılar.

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Oğlak burçları, Kova dolunayıyla birlikte parasal konularda gecikmeler ve krizler yaşayabilir. Riskli yatırımlardan uzak durmalarında fayda var. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, ticaretle alakalı işlerinde sorunlara neden olabilir. Kardeşlerle ilgili pürüzler yaşanabilir. Eğitim ve seyahat konularında yaptıkları planlarda aksamalar yaşanabilir. Sakin kalmalı ve temkinli olmalılar.

Kova ve Yükselen Kova Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Kova'lar burçlarında gerçekleşen dolunayla birlikte hayatlarının genelini etkileyecek, önemli kararlar verebilir. Bu dönemde arkadaşlıklarını, mevcut işlerini, özel ilişkilerini ve hayattan beklentilerini gözden geçirecekler. Uranüs karesi verecekleri kararlar konusunda beklenmedik gelişmelere işaret ediyor. Gökyüzünde aynı zamanlarda yaşanan Merkür retrosundan dolayı önemli kararları ertelemelerinde fayda var. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, parasal konularda sorunlara işaret ediyor.

Balık ve Yükselen Balık Burçlarını 19 Ağustos Kova Dolunayında Neler Bekliyor?

Balık burçları, Kova dolunayıyla birlikte biraz içe dönebilir, kendilerini dinleyebilirler. Geçmiş dönem meselelerini fazla kurcalamaktan yorgun düşebilirler. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs, Jüpiter ve Mars kavuşumunu karelemesi ve bu gezegenlerin de Satürn'e kare yapacak olması, aile ve ilişkiler konusunda sorunlara neden olabilir. Bu dönemde sakin kalmalı ve mantıklı hareket etmeliler. Önemli kararları ise Merkür retrosu sonrasına bırakmalılar.

22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain
Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

Beymen'in 2024-25 Sonbahar/Kış Yıldızı Jessica Chastain

1 dakika okunma süresi
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti
Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

Rita Fine Jewelry Koleksiyon Daveti

1 dakika okunma süresi
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?
2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

2024 Eylül Etkinlik Ajandası: Şehirde Neler Oluyor?

1 dakika okunma süresi
Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti
Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti

Sephora Türkiye x Charlotte Tilbury Beauty Daveti

1 dakika okunma süresi
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı
Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

Venedik Film Festivali'nde Angelina Jolie ve Cartier Işıltısı

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Dyson'dan Yenilik
Dyson'dan Yenilik

Dyson'dan Yenilik

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz
Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Bodrum'da Neler Oluyor?
Bodrum'da Neler Oluyor?

Bodrum'da Neler Oluyor?

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı
Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ
Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın
Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan
Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan

Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası
Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası

Ceyda Hilal Eğerci ile Klasik Yat Dünyası

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu
Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu