18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?

18 Eylül'de Balık burcunda gerçekleşen ay tutulması, burçları ve yükselen burçları nasıl etkiliyor, mercek altına aldık.

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
18 Eylül 2024 Çarşamba 17:58 | Son Güncellenme:
14 dakika okunma süresi
18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?

18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?

18 Eylül'de Balık burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Tutulmalar sonlanmaları, tamamlanmaları ve bitişleri sembolize eder. Dürtüsel davranmaya oldukça açık olduğumuz tutulma döneminde, olayları mantık çerçevesinden değerlendirip karar vermemizde fayda var. 18 Eylül'deki Balık burcundaki ay tutulması Uranüs destekli bir ay tutulması. Genel anlamda sürprizlere açık bir tutulma olsa da Neptün'ün etkisiyle bazı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz, bizden saklanan bazı gerçekler önümüze düşebilir. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni ise sonlanan durumların yerine hayatımıza yeni, güzel, bereketli ve şanslı olayların geleceğine işaret ediyor.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Burçları ve Yükselen Burçları Neler Bekliyor?

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulmasını, Koç burçları içe dönme zamanı olarak düşünebilir. Biraz melankolik biraz da hüzünlü hissedebilirler. Kendilerine biraz dinlenme zamanı vermeliler, kalplerine ve ruhlarına iyi gelecek aktivitelerde bulunmalılar. Arkanlarından çevrilen bazı şeyler önlerine düşebilir, hayal kırıklığına uğrayabilirler. Ancak hepsi farkındalıklarını artırmak için. Uranüs'ün desteğiyle çok güzel yerlere gelecekler. Gökyüzündeki Venüs Jüpiter desteği arkadaşlıklar, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda çok güzel fırsatlar verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması, Boğa burçlarının 11'inci evinde gerçekleşiyor. Sosyal çevreleriyle ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilirler. Belki bir hayallerini sonuçlandırabilir, belki bir çevre değişikliği yapabilirler. Balık tutulması, içerisinde biraz hayal kırıklığı barındırıyor. Boğa burçları bu dönemde ortaya çıkan durumları kabullenmeli ve kendilerini sürprizlerle dolu yeni gelişmelere açmalı. Aynı anda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni Boğa burçlarına, iş ve para ile ilgili konularda şans getirecek. Bu dönemi iş başvurusu, iş görüşmesi ve hak talebinde bulunmak için değerlendirebilirler.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması, İkizler burçlarının kariyer evinde gerçekleşiyor. Bu dönemde kariyerleriyle ilgili bekledikleri sonuçları alabilirler. Mevcut işlerini değiştirebilir ya da bir projeyi sonlandırabilirler. Kariyer konusunda bazı gelişmeler kendiliğinden önlerine gelecek. Biraz hayal kırıklığı yaşasalar da görmeleri gereken durumlarla yüzleşmek, İkizler burçlarına iyi gelecek. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni İkizler burçlarına eğlence ve aşk konularında şans verecek. Yalnız olanlar kendilerini yeni fırsatlara açmalı. İlişkisi olan İkizler burçları ise bu dönemde daha ciddi bir seviyeye geçebilir.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulmasında Yengeç burçları akademik kariyer, yurt dışı, eğitim ve seyahat gündemleriyle alakalı bekledikleri sonuçları alabilirler. Birtakım hayal kırıklıklarına açık olasalar da Uranüs gezegeni, Boğa burçlarına desteğini hissettirecek. Aynı anda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni aile, yuva ve evle ilgili konularda da güzel çözüm önerileri sunacak. Aynı zamanda iç dünyalarıyla ilgili beklenmedik şifalanmalar yaşayabilirler.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması Aslan burçlarının yatırım evinde gerçekleşiyor. Başta yatırım olmak üzere kredi, vergi, sigorta konularıyla ilgili bekledikleri sonuçları alabilirler. Balık tutulması biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Aslan burçları önemli kararlar almak için tutulmanın yarattığı sis perdesinin dağılmasını beklemeli. Aynı anlarda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni Aslan burçlarına; yeni arkadaşlıklar, yeni sosyal ortamlar ve yeni hayaller konusunda şans verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması, Başak burçlarının ilişki ve ortaklıklar evinde gerçekleşiyor. İlişkisi olanlar ilişkileriyle alakalı ciddi kararlar verebilir; yalnız olanlar ise yalnızlıklarını sonlandıracakları yeni ilişki fırsatlarıyla karşılaşabilir. Ama her iki grup için de Balık burcu tutulması, biraz hayal kırıklığı barındırıyor. Bu nedenle önemli kararlar vermeden önce Başak burçlarının, tutulmanın yarattığı sis perdesinin dağılmasını beklemelerinde fayda var. Gökyüzünde aynı anlardaki Venüs Jüpiter üçgeni Başak burçlarına kariyer, iş ve para konularında şans verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulmasında Terazi burçları, arkalarından çevrilen işlerin önlerine düştüğüne şahit olabilir. Kimin dost kimin düşman olduğunu anlayacakları ciddi bir farkındalık süreci yaşayacaklar. Bir süredir uğraştıkları projelerle ilgili güzel sonuçlar alabilirler. Gökyüzünde aynı anlardaki Venüs Jüpiter üçgeni ise yurt dışı, eğitim, akademik kariyer ve seyahat konularında oldukça güzel fırsatlar vadediyor.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması, Akrep burçlarının aşk evinde gerçekleşiyor. Aşk başta olmak üzere çocuk ve eğlence temalarıyla ilgili oldukça hareketli bir dönem yaşayacaklar. İlişkisi olanlar boyut atlayabilir, yalnız olanlar ise yalnızlıklarını Balık tutulmasıyla birlikte sonlandırabilir. Biraz hayal kırıklığı yaşayabilirler, temkinli olmalarında fayda var. Gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni gayrimenkul başta olmak üzere yatırım, kredi, vergi ve sigortalar konusunda güzel şanslar verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül Balık tutulması Yay burçlarının, hanelerinde gerçekleşiyor. Ev ve aileleriyle ilgili ciddi kararlar alabilirler. Balık tutulmasının aldığı açılardan ötürü biraz hayal kırıklığı yaşayabilirler, bu nedenle önemli kararlar vermeden önce tutulmanın yarattığı sis perdesinin dağılmasını beklemelerinde fayda var. Gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni, Yay burçlarına ortaklık ve arkadaşlıklar konusunda güzel fırsatlar vadediyor. Bazı Yay burçları yeni ilişkiye başlayabilir.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması Oğlak burçlarının, iletişim evinde gerçekleşiyor. Kardeş, arkadaş ve yakın çevreyle ilgili konularda kararlar verebilir. Ticaretle uğraşan Oğlak burçları varsa yine bu dönemde emeklerinin sonuçlarını alabilir. Neptün etkili bir tutulma olduğu için hayal kırıkları yaşayacakları durumlarla karşılaşabilirler. Oğlak burçları bu dönemde karar vermeden önce, tutulmanın yarattığı sis perdesinin dağılmasını beklemeli. Aynı anda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni, iş ve kariyer konularında Oğlak burçlarına şans verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'deki Balık tutulması, Kova burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Parasal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirler; mevcut gelirleri ve parasal kaynakları artabilir. Biraz hayal kırıklığı barındıran bu tutulmada Kova burçları karar vermeden önce, tutulmanın yarattığı sis perdesinin aralanmasını beklemeli. Olumsuz durumlar yaşasalar da her sorunun çözümü içinde barındırdığını görmeliler. Aynı zamanda Venüs Jüpiter üçgeni yurt dışı, seyahat, eğlence ve aşk konularında Kova burçlarına şans verecek.

18 Eylül'de Balık Burcunda Ay Tutulması Gerçekleşiyor. Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

18 Eylül'de burçlarında gerçekleşen tutulmayla birlikte Balık burçları ciddi bir değişim ve dönüşüm sürecinin içine girecek. Hayatlarından fazlalıkları atıp, yeniye yer açacaklar. Kimi Balık burçları dış görünüşlerini değiştirecek kimileri de tüm hayatıyla ilgili ciddi kararlar alacak. Neptün etkili tutulma hayal kırıklıklarına açık olsa da her sorun, çözümüyle birlikte gelecek. Aynı anda gökyüzündeki Venüs Jüpiter üçgeni yatırım, gayrimenkul, ev ve aile konularında şanslı gelişmeler vadediyor.

8 Nisan Koç Burcundaki Güneş Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

5 Mayıs Akrep Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

25 Mart Terazi Burcu Ay Tutulmasında Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

NetWork'ün İlham Perisi: Irina Shayk
NetWork'ün İlham Perisi: Irina Shayk

NetWork'ün İlham Perisi: Irina Shayk

1 dakika okunma süresi
Koton ve Zeynep Bastık'tan Özel Koleksiyon Tanıtımı
Koton ve Zeynep Bastık'tan Özel Koleksiyon Tanıtımı

Koton ve Zeynep Bastık'tan Özel Koleksiyon Tanıtımı

1 dakika okunma süresi
İstanbul Modern'de Japon Sanatı
İstanbul Modern'de Japon Sanatı

İstanbul Modern'de Japon Sanatı

1 dakika okunma süresi
2024 New York Moda Haftası'nda Neler Yaşanıyor?
2024 New York Moda Haftası'nda Neler Yaşanıyor?

2024 New York Moda Haftası'nda Neler Yaşanıyor?

1 dakika okunma süresi
Aslı Gümüşel'den Magic Market Etkinliği
Aslı Gümüşel'den Magic Market Etkinliği

Aslı Gümüşel'den Magic Market Etkinliği

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Ağustos Ayı Burç Yorumları
Ağustos Ayı Burç Yorumları

Ağustos Ayı Burç Yorumları

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan
Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın
Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu
Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu
Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli
Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli

Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı
Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ
Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

Bodrum Günlüğü: Cem Hakko, Ferit Şahenk, Kıvanç Tatlıtuğ

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan
Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan

Bodrum Günlüğü: Feryal Gülman, Hande Ataizi, Simla-Hüsamettin Beyazıt, Pelin Karahan