Elif ÖKSÜZ – [email protected]
The St. Regis İstanbul’un içerisinde yer alan ve Michelin yıldızlı şef Wolfgang Puck’ın Amerika dışında açtığı ilk restoran olan Spago İstanbul, 1 Mart’tan itibaren öğle yemeği servisine başladı. Executive Şef Cihan Kıpçak önderliğinde hazırlanan menüye eklenen öğle menüsünde Buharda Pişirilmiş ‘’Hong – Kong” usulü Levrek ve Izgara Dana Bonfile yer alıyor.
Dry Aged Dana Sırtı ’’New York’
İstinyePark’ta yer alan Le Petite Maison, Güney Fransa ve Akdeniz mutfağını bir araya getiriyor. Executive Şef Moreno Polverini’nin hazırladığı “Power Lunch” menüsü “Earth” ve “Sea” konsepti ile iki farklı alternatif sunuyor. Sunulan hafif lezzetler arasında Burrata, Carpaccio, Kinoa Salatası, Karides ve Kalamarlı Makarna, Fırında Somon, Limon ile Marine Edilmiş Fırında Körpe Piliç yer alırken, tatlılardan ise Elmalı Tart, Sorbe ve dondurmanın tadına bakılabilir.
Burrata
Karides ve kalamarlı makarna
Boğaz’a yeni soluk
Ortaköy sahilinin en popüler restoranlarından biri olan Capricorn’un kapanmasıyla “Yerine ne açılacak” soruları sorulmaya başlanmıştı. 17 yıldır Simi adasının en sevilen restoranlarından biri olan Manos’un 2018’nin son çeyreğinde açılacağı bilgisi ise mekanla ilgili en yeni haber. Kendinizi geleneksel Yunan yemekleri yemeye hazırlayın!
Capricorn