Shangri-La Bosphorus İstanbul, Uzak Doğu mutfağı tutkunlarını Dim Sum’ın en iyi şeflerinden biri olan Şef Ou ile buluşturacak. Çin'de geleneksel bir yemek olan ve Çin mantısı olarak da tanınan Dim Sum, buharda pişirilerek, derin yağda kızartılarak veya haşlanarak hazırlanıyor.
Dim Sum’ın doğduğu, Çin’in Guangdong eyaletinden gerçek bir Kanton’lu olan ve 2001 yılından bu yana Shangri-La Hotel Shenzhen’in Dim Sum şefliğini yürüten ödüllü Şef Ou, 06–15 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da bulunacak.
Misafir şef olarak Shangri-La Bosphorus İstanbul’da bulunacak olan Şef Ou, özel Dim Sum mönüsünü lezzet tutkunlarıyla buluşturacak.
Şef Ou’nun İstanbul için hazırlayacağı menüde özel hazırlanmış sürpriz Dim Sum'lar lezzet düşkünlerine sunulacak.