MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Üstelik iyi et yerken iki satır laflamak ve sokak kültüründen kopmamak için, ızgaralar restoran içine yerleştirilen arabadan...

ABONE OL
6 Ekim 2015 Salı 09:57 | Son Güncellenme:
4 dakika okunma süresi
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Türkiye’de döner kültürünü modern bir yorumla yeniden tanımlayan ve kökünden değiştiren Kasap Döner markasının yaratıcıları, 'İyi et herkesin hakkı’ sloganıyla İstanbul'u yeni bir steakhouse konseptiyle buluşturdu. Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve ‘parkta yemek yerken iki satır sohbet etme’ kültüründen esinlenen İki Satır, Acıbadem, Bursa Kent Meydanı, ViaportOutlet, Viaport Venezia, Viaport Marina’da hem iyi et yemek hem de sokaktan kopmamak isteyenlerin şimdiden lezzet durağı oldu. Lezzet durağı diyoruz, zira İki Satır’ı sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et lezzetlerinden ayrı olarak farklı kılan en önemli unsur, restoranın içine park etmiş olan  ve mutfak hizmetinin sunulduğu ızgara arabası.

 

Slogan, grafiti ve poster gibi unsurlarla sokak kültürünü ve markanın 'harbi ve iddialı' karakteristik özelliklerini yansıtan dekorasyonu sayesinde, arabadan servis edilen et ve köfte çeşitlerini, iki satır muhabbet eşliğinde tadımlamak mümkün. Lezette İstanbul’un en gözde steakhouseları ile boy ölçüşecek kadar iddialı olan İki Satır’da kişi başı adisyon ise hiç el yakmayacak ve ağız tadını hiç bozmayacak şekilde her bütçeye uygun. Bu sayede “ masada esnaf lokantası” sloganının içini doldurmayı başaran İki Satır, "iyi et yemek için mutlaka yüksek bütçeler ayırmak gerekir” efsanesini de ortadan kaldırmayı amaçlıyor. 

 


FARKLI LEZZET ARAYANLARA ‘İKİSATIR’ KÖFTESİ
İkiSatır’ın menüsünde dört çeşit köfte, altı çeşit ızgara et ve İkiSatır salata yer alıyor. Restoran, aynı adı taşıyan ‘İkiSatır’ köftesi ve ‘İkiSatır’ salatası ile farklı lezzet arayanlara hitap ediyor. Ayrıca, Balkan Köfte, Osmanlı Köfte gibi özel tatların yanı sıra doğal besi Afyon taze dana etlerinden elde edilen dana filetoları favoriler arasında geliyor.
 


İKİSATIR’IN FARK YARATAN HİKAYESİ…
İkiSatır’ın yaratıcıları, konsepte karar verirken, hem insanların lezzetli ve kaliteli yemek yemesini hem de sevdikleriyle birlikte vakit geçirecekleri özel bir mekan yaratmayı hedeflediler. Misafirlerinin ‘sokaktan kopmadan’ İkiSatır muhabbet edebilecekleri bir mekan yaratmak isteğinden hareketle restoranın da adını İkiSatır koydular. 
 

 

GLOBAL RESTORAN YATIRIMLARI HAKKINDA 
Global Restoran Yatırımları, ev dışı tüketim pazarının gıda alanında her lezzeti ayrı ayrı taçlandıran, tüketiciyi yediğinden son derece memnun edecek markalarla buluşturmak vizyonuyla hareket ediyor. Şirket 69 yıllık Sarıtaş Et güvencesiyle 2010 yılında pazara girdi ve KasapDöner, Köylü Güzeli, İkiSatır markalarını yarattı. Global Restoran Yatırımları kalitesini sürdürülebilir kılmak için müşterilerine artı değerde lezzetler sunuyor. 2015 yılı itibariyle 40 şubeye ulaşan Global Restoran Yatırımları markalarını Türkiye’nin tüm marka caddelerine ve AVM’lerine taşımayı hedefliyor.

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR

İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi
2026 Yol Haritası
2026 Yol Haritası

2026 Yol Haritası

11 dakika okunma süresi
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

28 dakika okunma süresi
Napoli Kraliçesi'nin Mirası
Napoli Kraliçesi'nin Mirası

Napoli Kraliçesi'nin Mirası

3 dakika okunma süresi
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

2 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Dünyadan Kahve Kültürleri: Fincandan Dünyaya Açılan Yolculuk

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Gault&Millau Türkiye 2026 Gastronomi Rehberi Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Türkiye Gastronomisinde Yeni Dönem: Kapadokya Michelin Rehberi'nde

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Mutfağın Sürdürülebilir Yüzü

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Sürdürülebilir Gıda Markası: The Good Wild

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Dünyanın En Fazla Michelin Yıldızı Alan Şefleri

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
MASADA STEAKHOUSE, KASADA ESNAF LOKANTASI: İKİ SATIR

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati