Swissotel Resort Bodrum Beach, İstanbul’un ünlü otelleri Fairmont Quasar Istanbul, Raffles Hotel ve Swissotel The Bosphorus’un en beğenilen lezzetlerini bu yaz döneminde misafirlerine sunmaya hazırlanıyor. Pop-up restoran konseptiyle ilk olarak Fairmont Quasar Istanbul Aila Restaurant ekibini
31 Temmuz, 3 Ağustos günleri arasında ağırlayacak olan Swissotel Resort Bodrum Beach’in etkinlikleri yaz boyunca devam ediyor. Anadolu’nun dört bir yanından coğrafi işaretli ürünlere yer verilen zengin menüsüyle dikkat çeken Aila’nın yenilikçi şefi Emre İnanır ve ekibi, Kurban Bayramı boyunca geleneksel meze ve yemekleri çağdaş yorumlar ve benzersiz sunumlarla Swissotel Resort Bodrum Beach'in misafirlerine hazırlıyor.
YAZ BOYUNCA DEVAM EDİYOR
Pop-up restaurant konseptini yaz boyunca sürdürecek olan Swissotel Resort Bodrum Beach 5,6,7 ve 8 Ağustos günleri arasında Swissotel The Bosphorus şefleri ile Peru mutfağının en özel lezzetlerini deneyimliyor. 14 ve 15 Ağustos’ta ise Raffles Istanbul’un içinde yer alan ödüllü Isokyo Restaurant şefleri ile Çin, Japonya, Tayland, Vietnam ve Kore gibi Uzakdoğu mutfaklarının Batı kültürüyle sentezlenen lezzetlerini misafirlerine sunuyor. Bunun yanı sıra Swissotel The Bosphorus’un Executive Şef'i olarak görev yapan Ali Ronay’da, 28 ve 29 Ağustos günlerinde özel lezzetlerini Turgutreis’in ünlü gün batımında sevenleriyle buluşturuyor.