GLÜTENSİZ BESLENMEYE AYAK UYDURAN RESTORAN

Son yıllarda adeta bir trend haline gelen ve bizim de yakın zamanda diyetisyen Zeynep Köse Çapay’dan hakkında görüşler aldığımız ‘glütensiz beslenme’, bu diyeti destekleyen restoranların açılmasına vesile oldu. Biz de, Paris’te butik bir restoran olarak radarımıza takılan ve hem dekorasyonu hem de lezzetli menüsüyle öne çıkan Noglu’yu ALEM okuyucularıyla tanıştırmak istedik.

ABONE OL
2 Kasım 2018 Cuma 13:10 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
GLÜTENSİZ BESLENMEYE AYAK UYDURAN RESTORAN

Berin SOMAY – [email protected]

Paris’in kalbinde bulunan ve 40 metrekarelik bir alana yayılan restoranın iç mekanı, dahiyane tasarımlarıyla tanınan Mathieu Lehanneur’e emanet edilmiş.





Mathieu Lehanneur, minimalliği tercih ederek ahşap, mermer, metal ve kuvartz gibi malzemeleri bir araya getirmiş.





Glütensiz beslenenlerin popüler buluşma noktası olan Noglu’nun duvarlarında restoranın felsefesini anlatan yazılar da yer alıyor.





Paris’e yolunuz düşerse eğer, “Glütensiz yemekler sıkıcı ve lezzetsiz olur” ön yargısını menüsüyle de yıkmayı başaran Noglu’yu mutlaka keşfedin.

http://www.noglu.fr

EN ÇOK OKUNANLAR

2025 Oscar Adayları Açıklandı
2025 Oscar Adayları Açıklandı

2025 Oscar Adayları Açıklandı

10 dakika okunma süresi
Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da
Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da

Dice Kayek'in "İstanbul Contrast Koleksiyonu" İstanbul'da

1 dakika okunma süresi
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

7 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

37 dakika okunma süresi
“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler
“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

9 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Mekan Önerisi: Canella Bakery
Mekan Önerisi: Canella Bakery

Mekan Önerisi: Canella Bakery

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?
Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

Tofu Nedir ve Nasıl Tüketilebilir?

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri
Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Gastronomi Dünyasının İlham Veren Kadın Şefleri

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı
Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Ömür Akkor ile Anadolu Mutfağı

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları
Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları

Türkiye'nin Michelin Yıldızlı Restoranları