Özel yemekleri, imzalı kokteylleri ve Fransız kahvaltısı ile HUDSON, İstanbul’da imza niteliğinde lezzetler, servis kalitesi ve aktiviteler ile fark yaratan ve Arnavutköy’un en iyi miraslarından birisi olmaya aday.
"Trüflü Risotto", "Bruschetta Mix", "Pancar Salatası", "Trüflü Patates", "zgara Granyöz" gibi tadından vazgeçemeyeceğiniz lezzetleri, yaratıcı menüsünde bulmanız mümkün.
HUDSON, tatlı aşıklarını da unutmayarak Macaron’dan, Sütlaç Brule’ye ve kendine özel farklı yorumu ile Lokma gibi klasik tatlara da menüsünde yer vermeyi kendine ilke edinerek sizleri baştan çıkartmayı hedefliyor.
İyi yemek, iyi müzik ve sanat konsepti ile HUDSON, kokteyl menüsünde de bir hayli iddialı. ‘’Hudson Mule’’, ‘’Passion Elyxe’’ kokteyller arasında favorilerden…
Akşam yemeğinin ardından bar konseptine dönüşen Hudson’ın kapısı, iyi müzik dinlemek ve eğlenmek isteyenlere de sonuna kadar açık.
HUDSON’ın Özel Tarzı
HUDSON, benzersiz lezzetlerinin yanı sıra ‘’New Yorker French’’ tarzı ve kendine özgü dekorasyonu ile sizleri çağırıyor!
Mimar Mehmet Yücebaşoğlu’nun imzasını taşıyan ve dekorasyonu ile bir hayli dikkat çeken Hudson, yine kendi çizgisine ve tarzına uygun aksesuarlar seçerek farklılığını Belçika’dan özel seçtikleri retro, özel kesim bardakları ile gözler önüne seriyor.
Dekorasyonunda renk olarak ağırlıklı yeşili tercih eden Hudson, oturduğunuz an gözünüze takılan özel üretim Yeşil su şişeleri başta olmak üzere yine özel üretim peçeteler ve tabaklar ile sizi evinizdeymişcesine içine çekiyor.
İstanbul’da benzeri olmayan bir konseptle farklı yerler ve lezzetler arayanlar için Arnavutköy’de hergün kapıları açık.
HudsonART
Sanatla iç içe olan Hudson, BuBiProje ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Building Art Wall" projesi kapsamında genç sanatçılarla her ay farklı yeni proje ve sergilere imza atıyor.
9 Şubat 6 Mart tarihleri arasında Ozan Uzun’un ‘’Shade’’ isimli sergisine ev sahipliği yaparak sanata kucak açan Hudson, Uluslararası ve yerel sanat ortamında bir çok proje yapmış olan Berkay Buğdanoğlu'nun "Drawn" adını taşıyan proje sergisini Mart ve Nisan aylarında sanat severler ile Hudson Arnavutköy'de buluşturuyor.
Proje Kordinatörü Hakkında Editöre Not : BuBiProje, çağdaş sanat projeleri yaratan ve yeni düşünce biçimleri üreten bağımsız bir platform olarak kurulmuştur. Çağdaş sanatın günlük hayatta daha fazla yer bulabilmesine katkı sağlamayı, daha geniş kitlelerin sanatla entegre olabilmesi için gerekli alanlar yaratmayı, yenilikçi çağdaş sanat akımlarını tanıtmayı, sergiler düzenlemeyi, sanat projeleri geliştirmeyi amaçlamaktadır.BuBiProje, Hudson Arnavutköy ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Building Art Wall’ projesinde genç sanatçılarla günlük hayatında sanata yer vermek isteyen Hudson misafirlerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir.
Hudson’dan Bu Ayın Lezzet Önerileri
Bu ay Hudson’ın hala denemediyseniz tadı alışkanlık yapacak vazgeçilmez lezzetlerinden birkaç tanesi ile sizi tanıştırmak istiyoruz.
Izgara Bonfile, karamalize soğan ile hazırlanan trüflü patates püresi ve ızgara bonfileye ızgara istiridye mantarı eşlik ediyor. Hem görüntüsü hem de kokusu ile yemek için can atacaksınız…
Horseradish soslu Steak Tartar, Hudson’ın spesiyallerinden…Hudson’ın özel fesleğen sosu ile hazırlanan tartarı mutlaka denemelisiniz…
Hem formunu korumak hem de damak zevkine düşkün kişilerin vazgeçilmez tercihi Kinoa Salatası. Fırın balkabağı ve yine Hudson’ın özel salatalık ile hazırlanan sosu ile karşınızda Kinoa Salatası.
Bugüne kadar denediğiniz tagliatelleleri size unuttaracak kadar iddialı bir seçim dememiz doğru olur. Deniz Mahsullü Tagliatelle. Karides, ahtapot vongolenin Hudson’ın özel domates sosu ile flörtünden doğan harika lezzet.
Hudson’ın nefis tatlılarının yanı sıra hergün taze olarak hazırlanan, sabah saatlerinden akşama kadar (tabi eğer kalırsa) bulabileceğiniz, barda görücüye çıkan tartları ve eklerini denemeyi asla unutmayın.
Pastacı kreması ve taze böğürtlen, frenk üzümü gibi kırmızı meyvelerden oluşan ekleri için ne söylense az. Mutlaka deneyin…