Küçük bir fırın tepsisine yağlı kağıdı yerleştirin. Rondoya toz Hindistan cevizini ekleyin ve kremsi bir hal alana kadar yaklaşık 4-5 dakika boyunca yüksek devirde karıştırın. Ardından fıstık ezmesi ve eritilmiş Hindistan cevizi yağını da ekleyin ve bir kez daha karıştırın. Sırasıyla akçaağaç şurubunu, bir tutam deniz tuzunu ve vanilyayı da ekleyip iyice karıştırın. Tadına bakıp isteğe göre ekstra akçaağaç şurubu ekleyebilirsiniz.
Karışımı yağlı kağıda dökün ve eşit bir katman olana kadar yayın. Üstüne ezilmiş fıstık ekleyebilirsiniz. Yaklaşık 15 dakika dondurucuda bekletin. Sonrasında eşit kareler halinde dilimlemek için sıcak bir bıçak kullanın. Ardından servise hazır.
Fındık ve Hindistan cevizini rondoya ekleyin ve kremsi bir yapı oluşana kadar yüksek devirde karıştırın. Erimiş kakao yağını, şekeri, vanilyayı ve deniz tuzunu ekleyin ve birleştirmek için bir kez daha karıştırın.
Karışımı sığ bir tabağa veya bir kaseye aktarın ve buzdolabında yaklaşık bir saat soğuması için bekletin. Üzeri için Hindistan cevizi tozunu geniş bir tabağa dökün ve yuvarlamak için hazırlayın.
Dinlenmiş karışımı buz dolabından çıkarın, ceviz büyüklüklerinde yuvarlak oluşturup Hindistan cevizi tozuna bulayın. Çok uzun süre yuvarlanırsanız erimeye başlayabilirler, bu yüzden şekille çok fazla uğraşmayın. Tekrar buzdolabında beklettikten sonra tatlınız hazır.
Afiyet Olsun.