29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

1983 yılından beri İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde gastronomik bir yolculuk sunan 29'un menüsü yenileniyor. Şef Mustafa Otar'ın yenilikçi yorumlar getirdiği 29'un deneyim odaklı yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysellikle buluşturuyor.

14 Mart 2022 Pazartesi 12:38 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi

İstanbul Boğazı'nın benzersiz manzarası eşliğinde deneyim odaklı bir lezzet yolculuğu sunan 29'un yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysel ve yenilikçi yorumlar ile buluşturuyor.

29'un çok sevilen lezzetleri, pişirme tekniklerinden tabaklardaki sunuma kadar baştan aşağı yenilenirken; 29'un süregelen gastronomik mirası, deneyimli şef Mustafa Otar'ın liderliğinde, şef Fırat Yakut ve Mesut Uysal'ın yenilikçi yorumlarıyla eşsiz bir serüvene dönüşüyor.

29'un yenilenen menüsü 'Haute Cuisine' konseptinde boğazın taptaze lezzetlerini, en iyi malzemelerle, en özenli tekniklerle bir araya getiriyor. Müdavimlerin kısa sürede vazgeçilmezleri arasına girecek tabaklar arasında Rockefeller Oysters, Tereyağlı Ilık Kereviz, Dana Bonfile Tartar, Trüflü Polente, İstanbul Deniz Mahsülleri Tabağı, Özel Sunumuyla Tandırda Uzun Pişmiş Dana Kaburga gibi alışılmış tatların yepyeni yorumları yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

Diyet Bozmayan Tatlı Alternatifleri

5 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

37 dakika okunma süresi
2025 Yılında Mutlaka Denemeniz Gereken Wellness Trendleri

2025 Yılında Mutlaka Denemeniz Gereken Wellness Trendleri

9 dakika okunma süresi
“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

“Back in Action” Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

9 dakika okunma süresi
Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

Gökyüzünün Ritmine Göre Cilt Bakımı

7 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

İstanbul'un En İyi Teraslı Mekanları

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

Gastronomide Yeni Yıl Rehberi: 2025'te En Çok Konuşulacak Restoranlar

İstanbul'un En Yeni Kafeleri

İstanbul'un En Yeni Kafeleri

Urla'nın En İyi Şef Restoranları

Urla'nın En İyi Şef Restoranları

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Şehrin İçinde İtalyan Esintisi: Mezzaluna

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Denizden Sofraya: İstanbul'un En İyi Deniz Ürünleri Restoranları

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Michelin Rehberi 2025 Türkiye Seçkisi Açıklandı

Efendy Group Kurucu ve Şefi Somer Sivrioğlu Hakkında Her Şey

Efendy Group Kurucu ve Şefi Somer Sivrioğlu Hakkında Her Şey

Four Seasons Hotel Sultanahmet Avlu'dan Sürdürülebilir Menü

Four Seasons Hotel Sultanahmet Avlu'dan Sürdürülebilir Menü

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

Hakkasan Bodrum'un İmza Lezzetleri

2024 Yaz Sezonu: Bodrum'un Hit Restoranları

2024 Yaz Sezonu: Bodrum'un Hit Restoranları

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie

İstanbul'da Pastane Önerisi: Plum Patisserie