MEATCO İLE STEAK HOUSE LEZZETİ SAHİLE İNDİ

‘NUSRET ET’in kurucusu Mithat Erdem’in yeni markası MEATCO HOUSE ile etin en lezzetli hali Yeniköy Sahili’ne indi. Alanında usta kadrosu,en ince detayına kadar düşünülmüş dizaynı ve yer aldığı lokasyonu ile ‘MEATCO HOUSE’ sektöre yeni bir ivme kazandırıyor.

ABONE OL
31 Mart 2016 Perşembe 11:48 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
MEATCO İLE STEAK HOUSE LEZZETİ SAHİLE İNDİ

Kısa zamanda büyük başarıya imza atan ‘Nusret Et’in kurucusu Mithat Erdem’in yeni markası MEATCO HOUSE ile etin en lezzetli hali Yeniköy Sahili’nde. Boğaz ya da sahil dendiğinde ilk akla gelen lezzet balık olsa da, MEATCO HOUSE usta aşçılarıyla sunduğu, etin 25 farklı haliyle bu algıya yeni bir ivme kazandırarak steak house denildiğinde ilk sıraya yerleşecek markalardan biri olmaya aday.  En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş dizaynı, alanında usta kadrosu, 110 kişilik kapasitesiyle, Meatco House öğle ve akşam yemeği servislerinde hizmet veriyor.

 

 

Başlangıcın gözdesi dana carpaccio…

Meatco House’da özenle seçilen etler, özel kesimhanelerde kesildikten sonra 0 ila 6 derecede dinlendirme dolabında, 20 ile 28 gün arasında bekletildikten sonra pişirmeye hazır hale gelip mönüdeki 25 farklı şekilde yerini alıyor. Başlangıcın gözdesi, roka, parmesan peyniri ve sızma zeytinyağıyla servis edilen dana carpaccio, denemeden ayrılmamanız gereken lezzetler arasında.

 

 

Meatco House, alanında profesyonel ekibi, zengin ve iddialı mönüsü ile steak house severleri Yeniköy’e davet ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

İlham Dolu Hikayeler: Şahika Ercümen
İlham Dolu Hikayeler: Şahika Ercümen

İlham Dolu Hikayeler: Şahika Ercümen

5 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Ece, Ayşe Ege
İlham Dolu Hikayeler: Ece, Ayşe Ege

İlham Dolu Hikayeler: Ece, Ayşe Ege

5 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Ebru Döşekçi
İlham Dolu Hikayeler: Ebru Döşekçi

İlham Dolu Hikayeler: Ebru Döşekçi

5 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Simay Bülbül
İlham Dolu Hikayeler: Simay Bülbül

İlham Dolu Hikayeler: Simay Bülbül

9 dakika okunma süresi
İlham Dolu Hikayeler: Gözde Durmuş
İlham Dolu Hikayeler: Gözde Durmuş

İlham Dolu Hikayeler: Gözde Durmuş

14 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da
Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

Çikolata Tutkunları İçin Kaçırılmayacak Bir Etkinlik: Ilse Wilmots İstanbul'da

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği
“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

“Hattrick & Cheftrick” Gastronomi Etkinliği

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul
İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

İstanbul'da Brunch Mekanı Keşfi: Roka İstanbul

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi
Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Michelin Yıldızlı Şeften Uzayda Gastronomi Deneyimi

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey
Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bağ Bozumu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey
Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Hakkasan İstanbul'un Executive Chef'i Nicky Tan Choon Aun Hakkında Her Şey

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar
Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Mantar Zengini Türkiye'de Bulabileceğiniz Yenilebilir Mantarlar

Paris'in En Trend 5 Restoranı
Paris'in En Trend 5 Restoranı

Paris'in En Trend 5 Restoranı

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları
Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Türkiye'nin En İyi Sürdürülebilir Restoranları

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati
Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Four Seasons Hotel Bosphorus X Jo Malone London Çay Saati

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da
Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

Dünyanın En İyi Pasta Şefi İstanbul'da

2023 Yılı Gastronomi Trendleri
2023 Yılı Gastronomi Trendleri

2023 Yılı Gastronomi Trendleri