Kısa zamanda büyük başarıya imza atan ‘Nusret Et’in kurucusu Mithat Erdem’in yeni markası MEATCO HOUSE ile etin en lezzetli hali Yeniköy Sahili’nde. Boğaz ya da sahil dendiğinde ilk akla gelen lezzet balık olsa da, MEATCO HOUSE usta aşçılarıyla sunduğu, etin 25 farklı haliyle bu algıya yeni bir ivme kazandırarak steak house denildiğinde ilk sıraya yerleşecek markalardan biri olmaya aday. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş dizaynı, alanında usta kadrosu, 110 kişilik kapasitesiyle, Meatco House öğle ve akşam yemeği servislerinde hizmet veriyor.
Başlangıcın gözdesi dana carpaccio…
Meatco House’da özenle seçilen etler, özel kesimhanelerde kesildikten sonra 0 ila 6 derecede dinlendirme dolabında, 20 ile 28 gün arasında bekletildikten sonra pişirmeye hazır hale gelip mönüdeki 25 farklı şekilde yerini alıyor. Başlangıcın gözdesi, roka, parmesan peyniri ve sızma zeytinyağıyla servis edilen dana carpaccio, denemeden ayrılmamanız gereken lezzetler arasında.
Meatco House, alanında profesyonel ekibi, zengin ve iddialı mönüsü ile steak house severleri Yeniköy’e davet ediyor.