Boğazın etkileyici manzarası, tarihi doku ve lüks yemek deneyimini bir arada sunan A’jia, seçkin menüsü ve ambiyansı ile adından söz ettiriyor. A’jia, Ramazan ayına özel olarak sunduğu menüsü ile sofraları şenlendirmeye hazırlanıyor. A’jia’nın misafirleri için özel olarak hazırladığı iftar menüsü geniş alternatifleri ile dikkat çekiyor. Başlangıç olarak; beyaz peynirden hurmaya, kekikli nuardan pastırmaya kadar zengin lezzetlerin bulunduğu iftariye tabağı sunuluyor. “Taze baharatlı kroton ile Mercimek Çorbası” ve “Grisini ile Domates Çorbası” alternatifleri bulunan menüde ara sıcak olarak “Arnavut ciğeri”, “Kıtır börek” ve “Patlıcan Parmigiana” içeren A’jia Ara Sıcak Tabağı veya “Kanlıca Yoğurt ve Baharatlı Tereyağı ile Hazırlanmış Klasik Kayseri Mantısı” seçenekleri yer alıyor. Ana yemek alternatifleri arasında; yasemin pilavının eşlik ettiği “Enginarlı Dana Bonfile Güveç”, Scarmozi peyniri ve ısırgan otlu gnocchi üzerinde zencefilli lime sos ile kekik yağında fırınlanmış “Piliç Göğsü” ve domates marmeladı ile “Yoğurtlu Kebap” bulunuyor. Türk Tatlıları Tabağı ise iftar yemeğinizin tatlı bir sonla bitmesini sağlıyor. Her akşam canlı müzik dinletisinin gerçekleştirileceği A’jia’da kişi başı Ramazan menü fiyatı 135 TL iken, 0-4 yaş arası çocuklara menü ücretsiz.