Ağustos Ayında Gezilebilecek Sergiler

Ağustos ayını sanatla iç içe geçirmek isteyenler için gezilebilecek sergiler.

YAZAR: Çisem Danacı
ABONE OL
28 Temmuz 2022 Perşembe 14:01 | Son Güncellenme:
30 dakika okunma süresi
Ağustos Ayında Gezilebilecek Sergiler

Mesut Öztürk

"Açık Labirent" Sergisi

(Öktem Aykut Galeri, Bodrum Bodrum Kıyı Evleri, 1 Ekim'e kadar)

Öktem Aykut Galeri, Bodrum Bodrum Kıyı Evleri'nde "Açık Labirent" sergisine imza atıyor. Sergide Eymen Aktel, Stijn Ank, Koray Ariş, Ceylan Dökmen, Yasemin Öncü, Mesut Öztürk ve Begüm Yamanlar'ın Bodrum Bodrum Kıyı Evleri'nin alanlarına özel ürettiği eserler yer alıyor. Ayrıca evlerin girişinde yer alan galeri alanı, Eymen Aktel ve Yasemin Öncü'nün, "Açık Labirent" için yeni ürettikleri eserlere ev sahipliği de yapacak. Sergi, 1 Ekim'e kadar görülebilir.


Ahmet Doğu İpek'in "Başımızda Siyahtan Bir Hale" Sergisi

(Arter, 29 Ocak 2023'e kadar)

İsmini, Edip Cansever'in "Tragedyalar III"[1964]şiirinin bir dizesinden ödünç alan "Başımızda Siyahtan Bir Hale", Ahmet Doğu İpek'in 2020–2022 yılları arasında farklı mecraları kullanarak bu sergi bağlamında ürettiği eserleri bir araya getiriyor. Kum fırtınası, yanardağ patlaması, heyelan ve güneş tutulması gibi doğa olaylarından yola çıkan resimler, çizimler, yerleştirmeler ve video eserler, insan ölçeğini aşan görkemli varoluşlarıyla hem büyüleyici hem de ürkütücü bir nitelik üstlenen bu fenomenleri soyut bir dille yorumluyor. Sergi, merkezine aldığı fenomenlerin dehşet verici görkemi karşısında yapılacak tek şeyin görünenin seyrine dalmak olduğuna işaret ediyor. Zaman, boşluk, entropi, yaşam, hareket, döngüsellik, ölüm ve çözülme gibi kavramları çağrıştıran bu sahnelerin bir araya getirdiği unsurların hafifliğine ve uçuculuğuna rağmen ortaya çıkan ağırlık ve kaçınılmazlık hissi, yaşadığımız dönemin makro ve mikro olgularının yarattığı iklimi soyutlayarak sergi mekanına taşıyor.


Kadriye İnal

"Alice Harikalar Diyarı" Açık Hava Heykel Sergisi

(Sevil Dolmacı Art Gallery, Mesa Bodrum, 1 Eylül'e kadar)

Sevil Dolmacı Art Gallery, Bodrum'un Demirbükü Koyu'nda konumlanan Mesa Bodrum'da, Naru Restaurant içindeki galeri mekanı ve Bodrum MESA sahili boyunca yer alan açık hava heykel parkından oluşan kapsamlı bir sergi ile haziran ayından itibaren izleyiciyle buluşuyor. Mesa Bodrum'a özel olarak büyük ölçekli heykeller üreten heykeltıraş Ozan Oganer, geleneksel bir obje olan dantel oyasını eğlenceli figüratif heykellere dönüştürüyor. Bahadır Çolak, Kadriye İnal, Yasin Uysallar ve Gözde Can Köroğlu'nun açık hava heykel parkı için ürettikleri heykellerinde "Alice Harikalar Diyarı" konsepti dikkat çekiyor. Alman sanatçı Ruby Anemic'in neon işleri, Reuven Israil'in el yapımı ahşap heykelleri, Andy Warhol'un "Sunday B. Morning (after)" serisinden serigrafileri, mizahi karikatürleriyle tanınan illüstratör ve ressam David Shrigley'in kağıt eserleri, Haluk Akakçe'nin son dönem üretimleri ve Leila Babirye'nin toplumsal cinsiyet temalı eserleri açık hava heykel parkında ön plana çıkan işler arasında. Theodore Boyer'in natürmortları, Ganalı sanatçı Felix Kwesi Awotwi'nin portreleri ve Valentino için özel bir eser üreten Sara Ludy'un dijital eserlerinin de olacağı sergileme alanında yaz mevsiminden ve Bodrum'dan ilham alan eserler görülüyor.


Ardan Özmenoğlu, "Dolunay Alfabesi", 2022

Ardan Özmenoğlu'nun "Bodrumania" Sergisi

(Anna Laudel Bodrum, 23 Eylül'e kadar)

Ardan Özmenoğlu, "Bodrumania" adlı kişisel sergisi ile Anna Laudel Bodrum'da sanatseverlerle buluşuyor. Bodrum'un mavisinden, beyaz evlerinden ve begonvillerinden ilham alarak oluşturduğu üretimlerle karşımıza çıkan sanatçı yeni sergisinde kendine has yorumunu gözler önüne seriyor. Sergide üç sembol üzerine yoğunlaşan sanatçı, Bodrum'un yaşarken gözden kaçan büyüleyiciliğini ön plana çıkarmayı hedefliyor. Bodrum'un herkesi kendine aşık eden hallerini Özmenoğlu'nun gözünden izlediğimiz sergi, 5 Ağustos'ta kapılarını açıyor.


Axel Hütte, "Efes, Gece", 2017. Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu. Fotoğraf: Özge Balkan.

Axel Hütte'nin "Chronostasis" Sergisi

(Borusan Contemporary, 28 Ağustos'a kadar)

Kalabalıklardan arınmış şehirleri ve görkemli manzaraları fotoğraflamasıyla tanınan Alman sanatçı Axel Hütte'nin eserlerinin Hans Irrek küratörlüğünde sergilendiği "Chronostasis", 28 Ağustos'a kadar Borusan Contemporary'de ziyaret edilebilir. Axel Hütte, 2017 ve 2018 yıllarında gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretleriyle Efes, Milet, Perge, Sagalassos, Hierapolis ve Afrodisias'ın da aralarında bulunduğu on dört antik kenti kapsayan rotada planlanan bir çekim dizisi gerçekleştirdi. Sanatçının inisiyatifiyle dahil olan Didim ve Milet gibi farklı yerleşimler ile birlikte proje görkemli bir "Asya Minör Antik Kentleri" projesine dönüştü.


Betty Yaghi Sergisi

(METT Hotel & Beach Resort Bodrum, 1 Ekim'e kadar)

Çalışmaları ile uluslararası sanat dünyasının dikkat çeken isimleri arasında yer alan Betty Yaghi'nin eserleri METT Hotel & Beach Resort Bodrum'da sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Eserleri yaz boyunca sergilenecek Betty Yaghi soyut çalışmalarıyla ünlü. Çalışmalarında bir konuya odaklanmaktan ziyade; 20. yüzyıl sanat akımının 'kendi içinden geleni ifade etme' konseptinden yararlanan sanatçı; pek çok solo sergilerinin yanı sıra, Basel İsviçre, Art Miami, Zona-Maco Mexico, Palm Beach Contemporary Show ve Paris Contemporary gibi dünyanın en büyük önde gelen sanat fuarlarında yer aldı. Sanatçı bu yaz ise METT Bodrum'a özel hazırladığı eserleri, otelin sanat galerisinde izleyiciyle buluşturacak.


"Bill Fontana: İo'nun Yeni Sesi"

(Arter, 4 Aralık'a kadar)

Arter'in "Sesli Dizi" serisi kapsamında Melih Fereli küratörlüğündeki beşinci sergisinde, kurumun Bill Fontana'ya özel sipariş ettiği "İo'nun Yeni Sesi" isimli ses/video yerleştirmesinin dünya prömiyeri gerçekleşiyor. Fontana'nın İstanbul Boğazı'nın çeşitli noktalarında ve Şerefiye (Theodosius) Sarnıcı ile Yerebatan (Bazilika) Sarnıcı'nda gerçekleştirdiği video ve ses kayıtlarını temel alan "İo'nun Yeni Sesi", sanatçının Türkiye'deki ilk kişisel sergisi olma özelliği de taşıyor. İzleyicinin zaman ve mekan algısını kuşatan bu etkileyici eser, serginin yapımı ve yapıtın Arter Koleksiyonu'na dahil edilmesi süreciyle ilgili finansman ihtiyacının tümünü karşılayan Grundig'in katkılarıyla, Arter'in performans salonlarından Karbon'da izleyiciyle buluşuyor.


"Harmony" Sergisi

(Bodrum Loft, 4 Eylül'e kadar)

Almanya merkezli KÖNİG Galerie ile Bodrum Loft iş birliğinde hayata geçirilen "Harmony" sergisinde Alicja Kwade, Claudia Comte, Jose Dávila, Jeppe Hein gibi uluslararası sanatçıların yedi eseri yer alıyor. Küratörlüğünü Artsa Danışmanlık'ın Kurucusu Selcan Atılgan'ın üstlendiği sergide sanatçıların minimalist ve modernist yaklaşımını görmek mümkün. Seçki, her biri değişik yerlerde dünyaya gelmiş ve farklı kültürlere sahip sanatçıların hikayelerini yansıtan eserleri deneyimleme fırsatı sunuyor.


Mehmet Ali Uysal, "Paper Boat", 2017

"İnsan ve Doğa Arasında" Sergisi

(İstanbul'74, Bodrum Maçakızı, 10 Eylül'e kadar)

Küratörlüğünü Demet Müftüoğlu-Eşeli'nin yaptığı İstanbul'74 Gallery'nin "İnsan Ve Doğa Arasında" sergisi, yaratıcılık ve sanatsal iş birlikleri için bölgenin antik ve kültürel dokusuyla harmanlanmış yeni bir keşif alanına işaret ederken; disiplinlerarası pratiklerin çeşitliliğini temsil eden Türkiyeli ve yabancı sanatçıların eserlerini bir araya getiriyor. Sergi; İsviçreli çağdaş sanatçı Federica Perazzoli, Arjantinli endüstriyel tasarımcı ve sanatçı Cristián Mohaded, Hollandalı-Yeni Zelandalı tasarımcı ve sanatçı Sabine Marcelis, İngiliz enstalasyon sanatçısı Steve Messam, Küba kökenli Amerikalı sanatçılar José Parlá & Rey Parlá, Amerikalı tekstil sanatçısı ve heykeltıraş Rachel Hayes, art kilim akımı öncüsü Belkıs Balpınar, Pi Artworks iş birliğiyle Türkiyeli çağdaş sanatçı Mehmet Ali Uysal, Galeri Nev İstanbul iş birliğiyle Amerikalı kavramsal sanatçı Mike Berg de dahil olmak üzere çeşitli disiplinlerden sanatçıların işlerinden bir seçki sunuyor. Sergi kapsamında Bodrum'a davet edilen sanatçılar, sergiye özel eserlerini Ege doğasından esinlenerek; yerel teknikler, doğal malzemeler, lokal atölye ve stüdyolarla iş birliği içinde yaratıyor. Sergi, tasarım ve zanaatın kültürler ve insanlar arasındaki bağı global ölçekte güçlendirme misyonuna odaklanarak, beşeriyet ve doğa arasındaki temel anlatıları ve iç içe geçen ilişkileri sorgulatıyor.


Kezban Arca Batıbeki'nin "Yolda 2" Sergisi

(Atelier Marvy, 23 Eylül'e kadar)

Kezban Arca Batıbeki'nin "Yolda 2" sergisi, Club Marvy'nin multidisipliner sanat galerisi Atelier Marvy'e konuk oluyor. Kezban Arca Batıbeki, son dönemde dünyada yaşanan pandemi sürecinde ele aldığı ve kişisel hafıza arkeolojisi içinde ortaya çıkardığı fotoğraflarında, deneyimin kendisini bir görme/bakma biçimine çeviriyor. Sanatçı yıllar içinde çıktığı yolculuklarda biriktirdiği anları yine kendine özgü yöntemiyle manipüle ederek sinematografik dijital-kolaj fotoğraflar olarak ortaya çıkarıyor. Ancak bu sahnelerde ve kompozisyonlarda izlenen her bir imge, seçilen öğelerin gelişigüzel yeniden düzenlenmesi değil, sanatçıya özgü bir iç görüşün ifadesi olarak kendine yer buluyor. Hafıza için mekan, hatırlama için zaman ne ise Kezban Arca Batıbeki için de onun fotoğraflarının amacı, mekan ve zamanı doğrudan deneyimleyebilmemizin yolunu açmak.


Başak Bugay, "Baldan Tatlı, Baltadan Ağır", 2018

"Koyun Koyuna" Karma Sergisi

(Arter, 29 Ocak 2023'e kadar)

Arter'in "Koyun Koyuna" başlıklı yeni grup sergisi, çağdaş sanat yapıtlarının yanı sıra daha erken tarihli temsilleri ve arkeolojik nesneleri uyku teması etrafında bir araya getiriyor. Küratörlüğünü Eda Berkmen'in, mekânsal tasarımını Duygu Doğan'ın üstlendiği sergi, bilişsel süreçlerdeki değişim ve düşük yoğunlukta fiziksel aktiviteyle tanımlanan ve canlıların yaşamlarını sürdürebilmeleri için temel bir gereksinim olan bu durağan ve gizemli dinlenme durumuna farklı yaklaşımlar sunuyor. Ahu Akgün, Rasim Aksan, Alaettin Aksoy, Ann Antidote, Yüksel Arslan, Volkan Aslan, Ece Bal, Başak Bugay, Gökhan Deniz, Şükriye Dikmen, Marlene Dumas, Emine Ekinci, Annika Eriksson, İnci Furni, Nazmi Ziya Güran, İhsan Cemal Karaburçak, Gizem Karakaş, Evrim Kavcar, Merve Kılıçer, Eva Kotátková, Jarosław Kozłowski, Can Küçük, Nevhiz, Lara Ögel, Aslı Özdoyuran, İz Öztat, Necla Rüzgar, Pierrick Sorin, Mladen Stilinović, Etem Şahin, Ali Emir Tapan, Defne Tesal ve Begüm Yamanlar'ın eserleri uyku temasıyla bağlantılı mahremiyet ve paylaşım, birey ve topluluk, kucaklanma ve kısıtlanma, direniş ve teslimiyet, ilerleme ve tekrar gibi kavramlar etrafında toplanıyor.


Maddalena Ambrosio, "Untitled"

"Locus Solus" Karma Sergisi

(Arter, 31 Aralık'a kadar)

Selen Ansen'in küratörlüğünü yaptığı "Locus Solus" sergisi, doğa fikri etrafında kurgulanan bir grup sergisi. "Locus Solus", merkezine aldığı doğa fikrini yapaylık kavramı üzerinden ve yapay olanın merceğinden incelemeyi amaçlıyor. Doğa ile kültürün birbirlerine nüfuz etme ve karşılıklı etkileşim kurma biçimlerini irdeleyen sergi, aynı zamanda doğal ortamların yaşam üzerindeki etkilerini, organik süreçler ve insan elinden çıkma yapılarla madde, düş ve his arasındaki kesişme alanlarını inceliyor. İzleyiciyi yeraltının, yeryüzünün ve göklerin alemlerine, bilinçdışı alanlara, bir varmış bir yokmuş, dönüştürülmüş, yitirilmiş veya düşlenmiş yerlerle çeşitli manzaralar arasında bir yolculuğa davet ediyor. Sergide Murat Akagündüz, Jananne Al-Ani, Halil Altındere, Maddalena Ambrosio, Yüksel Arslan, Claus Böhmler, Xuefeng Chen, Tacita Dean, Osman Dinç, İnci Eviner, Thomas Geiger, Jytte Høy, Ahmet Doğu İpek, Eva Jospin, Ella Littwitz, Miklós Onucsán, Panamarenko, Sarkis, Yehudit Sasportas, Erinç Seymen, Bülent Şangar, Yaşam Şaşmazer, Cengiz Tekin, Endre Tót, Thu Van Tran, Mariana Vassileva, Werner Zellien'ın yapıtları yer alıyor.


Gözde İlkin, "Dalgın, Dargın ve Unutkan – I", 2014

"Maziye Bakma Mevzu Derin" Karma Sergisi

(Odunpazarı Modern Müze, 11 Eylül'e kadar)

OMM - Odunpazarı Modern Müze'de geçtiğimiz Aralık ayında açılan, birey ve toplum arasındaki ilişkide bireye biçilen rollere, toplumsal normlara dayanan alışkanlıklara ve "öteki"yi tanımlama biçimlerine odaklan "Maziye Bakma Mevzu Derin" isimli karma sergi yoğun ilgi nedeniyle 11 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldı. Adını bir kamyon arkası yazısından alan, 31 sanatçıyı bir araya getirdiği "Maziye Bakma Mevzu Derin" sergisi kolektif belleğin bir parçası olarak varlığını sürdüren insanın varoluş mücadelesinde aidiyet, uyum ve meydan okuma kavramlarını inceliyor. Kutuplaşan bir bireysellik anlayışının hakimiyet sürdüğü bu dönemde "İfade özgürlüğü nedir?" sorusuna da cevap arayan sergide yer alan eserler, geleneksel teknik ve imgeler üzerinden inşa edilen ortak bir paydada buluşuyor. Sergide yer alan sanatçılar arasında Ali Elmacı, Antonio Cosentino, Aydan Murtezaoğlu, Bengisu Bayrak, Can İncekara, CANAN, Cansu Yıldıran, Damla Yalçın, Eda Çekil, Fatma Bucak, Gözde İlkin, Halil Altındere, Hasan Özgür Top, İhsan Oturmak, Kezban Arca Batıbeki, Manolya Çelikler, Memed Erdener, Mustafa Boğa, Nancy Atakan, Nilbar Güreş, Nur Koçak, Olgaç Bozalp, Pınar Yolaçan, Ramazan Can, Rehan Miskci, Sinan Tuncay, Şener Özmen, Şükran Moral, Zehra Çobanlı, Zeren Göktan ve Zeyno Pekünlü bulunuyor.


Pravdoliub Ivanov, "Parçalanmış Masal Aracı", 2013

"OyunBu" Karma Sergisi

(Arter, 9 Nisan 2023'e kadar)

Küratörlüğünü Emre Baykal'ın üstlendiği "OyunBu" başlıklı grup sergisi, Arter Koleksiyonu'ndan seçilen yapıtları çocukluk ve oyun kavramları etrafında bir araya getiriyor. Sergi, oyunun özgürleştiriciliğini; gerçekliği askıya alışı ve yeniden kurgulayışındaki kural tanımazlığını; gündelik olanın dışına taşma ve tamamen kendine ait bir düzen ve anlam üretme şekillerini sanat yapıtları ve bu yapıtların sundukları deneyimler bağlamında araştırmayı hedefliyor. Sanatın hem oyun kurucu hem oyun bozucu niteliklerini birlikte ele alan "OyunBu" sergisi, rekabet, gerilim, şans, taklit, ritüel, sihir, esrime ve haz gibi kavramların izini sürerken, hem yetişkinler hem de çocuklar için aslında kazananı olmayan ya da herkesin kazandığı bir oyun alanı açıyor.


Osman Dinç'in "Gözlemevi" Sergisi

(Baksı Müzesi, Aralık ayına kadar)

Uçsuz bucaksız bir coğrafyada Çoruh Nehri'nin kıyısında yer alan Baksı Müzesi'nin yüksekliği ve coğrafyaya hakimiyeti, sanatçı Osman Dinç'te "Rasathane"yi çağrıştırıyor ve serginin adında kelimenin Türkçe karşılığı olan "Gözlemevi"nde karar kılınıyor. Hüsamettin Koçan, sanatçıyı ve sergiyi şu sözlerle tarif ediyor: "Sessizliğin filozofu olarak tanımlayabileceğim Osman'ın sanatı, insanı çok katmanlı çağrışımlarla yüz yüze getiriyor. Baksı Müzesi'nde açtığı 'Gözlemevi' sergisi bu çok anlamlı sessizliğin önemli bir gösterimidir." Osman Dinç'in demir, pirinç, bronz ve camdan ürettiği heykellerinin yer aldığı "Gözlemevi" sergisi, Aralık ayına kadar Baksı Müzesi'nde ziyaret edilebilir.


Pilevneli Yalıkavak Seçkisi

(Pilevneli Yalıkavak, 15 Eylül'e kadar)

Pilevneli Gallery, Bodrum'da yeni bir mekanda sanatseverlerle buluşuyor. Pilevneli Yalıkavak adını taşıyan galeri, bu yaz Avrupa galerilerinden Alman König Galerie ve İtalyan Galleria Continua'yı ağırlıyor. İnsanın figürü ve fiziksel tasvirine odaklanan heykel sergisinde, üç galeri temsil ettikleri sanatçılardan eserler sunuyor. König Galerie Daniel Arsham, Stephan Balkenhol ve Elmgreen & Dragset; Galleria Continua Hans Op de Beeck, Michelangelo Pistoletto ve Pascale Marthine Tayou; Pilevneli ise Johan Creten, Serkan ve Erdoğan Zümrütoğlu'nun eserlerine yer veriyor. Pilevneli Yalıkavak'ta yer alan bir başka sergide ise galerinin temsil ettiği Bora Akıncıtürk, Refik Anadol, Ali Elmacı, Jan Fabre, Esra Gülmen, Hechizoo, Arik Levy, Bjarne Melgaard, Mehmet & Kazım, Frank Nitsche, Hans Op de Beeck, Serkan Sarıer, Meltem Sarıkaya, Defne Tesal, Tarık Töre, Erdoğan Zümrütoğlu'nun eserleri sanatseverlerin ilgisine sunuluyor.


Ömer Emre Yavuz

"Summer Dreamin" Sergisi

(Art On Bodrum, Elements Yalıkavak, 4 Eylül'e kadar)

Elements Yalıkavak'ta sanatseverlerle buluşan Art On Bodrum, ismi William Shakespeare'in "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı eserinden esinlenerek oluşturulan "Summer Dreamin" sergisine imza atıyor. Sergi; Ahmet Elhan, Bahadır Hızol, Damla Sari, Dolanbay, Enis Malik Duran, Gürsel Soyel, Hüseyin Aksoylu, Kerem Giriş, Koray Tokdemir, Mert Diner, Oddviz, Olcay Kuş, Onur Mansız, Ozan Türkkan, Ömer Emre Yavuz gibi sanatçıların farklı dönem işlerinden oluşan seçkisiyle yaza kucak açıyor. Yaz ile gelen zihinsel arınmayı, coşkulu bir ruha büründüren "Summer Dreamin'' sergisinde, sanatçılar Elements Yalıkavak'ın sakin ve huzurlu enerjisini bir form haline getiriyor. Sanatçıların heykel, yeni medya, fotoğraf, resim, rölyef gibi medyumlardaki eserlerinin yer aldığı seçki yaz boyunca devam edecek.


"Zamanın Döngüsel Doğası" Sergisi

(Anna Laudel, 25 Ağustos'a kadar)

Anna Laudel İstanbul, yaz sezonunu karşıladığı "Zamanın Döngüsel Doğası" başlıklı karma sergiye 16 Haziran - 25 Ağustos 2022 tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor. Sergide Ramazan Can, Tuğçe Diri, Emin Mete Erdoğan, Hayal İncedoğan, Bilal Hakan Karakaya, Ekin Su Koç, Fırat Neziroğlu, Cem Sonel, Halil Vurucuoğlu, Hanefi Yeter ve Serpil Yeter dahil olmak üzere farklı materyal ve tekniklerde üretim yapan 11 sanatçının disiplinlerarası eserlerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Zaman kavramının ortaya çıkışıyla ilgili farklı teorileri odağına alan sergi, zamanı ölçmeye başladığımızdan beri göç, iktidar savaşları, yabancılaşma ve inanç sistemleri gibi tekrar eden olayların yansımalarını izleyici ile buluşturuyor.


2022 Yılının Ses Getirecek Sergileri

En Dikkat Çeken Yaz Müzayedeleri

2022 Yılı Yaz Sergileri

Etiketler: kültür, sanat, sergi

EN ÇOK OKUNANLAR

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar
Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

Yılın İlk Gününe Lezzetli Bir Başlangıç: Brunch Keyfi İçin En İyi Mekanlar

11 dakika okunma süresi
Meghan Markle 2025 Yılını Yeni Instagram Hesabıyla Karşıladı
Meghan Markle 2025 Yılını Yeni Instagram Hesabıyla Karşıladı

Meghan Markle 2025 Yılını Yeni Instagram Hesabıyla Karşıladı

1 dakika okunma süresi
Doğru Beslenme ile Kış Mevsiminde Kilo Vermenin İpuçları
Doğru Beslenme ile Kış Mevsiminde Kilo Vermenin İpuçları

Doğru Beslenme ile Kış Mevsiminde Kilo Vermenin İpuçları

2 dakika okunma süresi
Cemiyet Hayatının Yılbaşı Adresi Uludağ
Cemiyet Hayatının Yılbaşı Adresi Uludağ

Cemiyet Hayatının Yılbaşı Adresi Uludağ

1 dakika okunma süresi
2024 Yılının En Özel Röportajları
2024 Yılının En Özel Röportajları

2024 Yılının En Özel Röportajları

3 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Yaz Dönemi Sergi Ajandası
Yaz Dönemi Sergi Ajandası

Yaz Dönemi Sergi Ajandası

Çiçeklere Övgü
Çiçeklere Övgü

Çiçeklere Övgü

Aralık Ayı Sergileri
Aralık Ayı Sergileri

Aralık Ayı Sergileri

Ömer Atakan “Silver Screen Icons, Cinematic Pop on Paper” Sergisiyle La Plage Suadiye'de
Ömer Atakan “Silver Screen Icons, Cinematic Pop on Paper” Sergisiyle La Plage Suadiye'de

Ömer Atakan “Silver Screen Icons, Cinematic Pop on Paper” Sergisiyle La Plage Suadiye'de

“Bizans'a Yelken Açmak” Sergisi
“Bizans'a Yelken Açmak” Sergisi

“Bizans'a Yelken Açmak” Sergisi

Lara Sayılgan Eserleriyle Contemporary İstanbul'da
Lara Sayılgan Eserleriyle Contemporary İstanbul'da

Lara Sayılgan Eserleriyle Contemporary İstanbul'da

Dokuzuncu Uluslararası Sinop Bienali Başladı
Dokuzuncu Uluslararası Sinop Bienali Başladı

Dokuzuncu Uluslararası Sinop Bienali Başladı

Sonbahar 2024 Sergileri
Sonbahar 2024 Sergileri

Sonbahar 2024 Sergileri

Christian Dior: Designer of Dreams Sergisi Riyad'da
Christian Dior: Designer of Dreams Sergisi Riyad'da

Christian Dior: Designer of Dreams Sergisi Riyad'da

Dijital Dinamizm: Ali Alışır'ın “In Motion” Sergisi
Dijital Dinamizm: Ali Alışır'ın “In Motion” Sergisi

Dijital Dinamizm: Ali Alışır'ın “In Motion” Sergisi

Dior'dan Peter Lindbergh'e Saygı Duruşu
Dior'dan Peter Lindbergh'e Saygı Duruşu

Dior'dan Peter Lindbergh'e Saygı Duruşu

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones
Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones

Modanın Şapka Dehası: Stephen Jones