Yeme-içme ve gece hayatının sevilen adreslerinden Frankie, d.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) ile güçlerini birleştiriyor. Frankie, yeni yüzüyle Boğaz'ın en özel sahil şeritlerinden birini 19. yüzyılın sonundan beri ilk defa şehirle buluşturan Galataport İstanbul'da misafirleriyle buluşuyor.
Frankie, yeni konsepti MediterrAsian mutfak anlayışı ile misafirlerini ağırlıyor. Hareketli ve bol sürprizli eğlencesi, geniş Boğaz manzarasına hakim terası ve yazlık-kışlık olarak iki farklı katta iki farklı dekoru ile dört mevsime yayılan bütünsel bir deneyim sunuluyor.
Akdeniz ve Asya kültürlerini bir araya getiren MediterrAsian mutfağı, Frankie'ye özgü bir menü ile gastronomi meraklılarıyla buluşuyor. Ruhunu ve malzemelerini Akdeniz'den, pişirme tekniklerini ve baharatlarını Asya'dan alıyor. Yerel malzemeleri ve Akdeniz'in özel ürünlerini mevsiminde kullanarak Asya teknikleriyle buluşturuyor.
Asya mutfağını gelenekselleşen şekilde sadece Çin ve Japon mutfağıyla sınırlamayan bu anlayışla, Hint, Thai, Vietnam, Kore mutfak kültürleri Akdeniz'in ruhu ile harmanlanıyor. d.ream marka şefi Melih Demirel önderliğinde oluşturulan Frankie mutfağı, yenilikçi bir perspektife sahip. Frankie'nin şimdiden merak edilen tabakları ise head chef Aykut Doğanok ve yardımcılarına ait.
Frankie, müzik direktörü Mehmet Koryürek (DJ Aksak) danışmanlığında eğlence anlayışını da yeniliyor. Frankie'nin müziğinin samimi ve tanıdık, bir o kadar da eğlenceli olacağını söyleyen Koryürek, mekanın enerjisine uygun olarak, saatlere göre değişeceğini vurguluyor.
Frankie, Mahmut Anlar tarafından tasarlanan mekanıyla, sunduğu bütünsel deneyimi tamamlıyor. Yeme-içme, sosyalleşme ve eğlence için önemli bir durak olmayı hedefleyen Frankie, cesur, modern ve performatif tasarımıyla ziyaretçileri bağ kurmaya davet eden şık ve çağdaş bir mekan sunuyor. Anlar ve ekibinin üç temada planladığı iki katlı yeni Frankie'de bar, masalar ve üst teras yer alıyor. Anlar, tasarımı şu şekilde özetliyor: "Frankie, konuklarını çarpıcı bir lobi ile karşılıyor. Aydınlatma tasarımıyla da lezzetin ön planda olduğu anların ve performatif kulüp saatlerinin iç içe geçtiği cezbedici bir atmosferi öne çıkarıyor."