22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

22 Haziran'da Oğlak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Burçları ve yükselen burçları neler bekliyor?

YAZAR: Gülser Çelik
ABONE OL
20 Haziran 2024 Perşembe 11:28 | Son Güncellenme:
13 dakika okunma süresi
22 Haziran Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Burçları ve Yükselen Burçları Neler Bekliyor?

22 Haziran'da Oğlak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar; bitişleri ve tamamlanmaları temsil eder. İçinde Neptün karesini barındıran Oğlak dolunayında ise gizlenen ne varsa ortaya çıkacak. Kandırmalara açık, yanılgılara meyilli olacağımız Oğlak dolunayında, gökyüzünde var olan Merkür Mars açısı ise aklımızdan geçenleri hayata geçirecek enerji ve motivasyona sahip olacağımıza işaret ediyor. Oğlak dolunayında olumlu tarafta kalıp, yeni adımlar atıp yeni planlar yapmaktan çekinmemeliyiz. 22 Haziran'da Oğlak burcunda dolunay gerçekleşiyor. Burçları ve yükselen burçları neler bekliyor?

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Koç ve Yükselen Koç Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayı Koç burçlarının kariyer evinde gerçekleşiyor. Bu dönemde Koç burçları kariyerleriyle ilgili kararlar alıp, verebilir; içinde oldukları bir proje ya da görevi sonlandırabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise para ve yatırım konusunda yaratıcı fikirler üretebileceklerine işaret ediyor. Rehavete kapılmadan önlerine bakmalarında fayda var.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Boğa ve Yükselen Boğa Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Boğa burçlarının teması yurt dışı, akademik kariyer ve eğitim olacak. Bu dönemde hayat amaçları ve hedefleriyle ilgili karar vermek zorunda kalabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise hayatlarının geneline dair önemli adım atacaklarını ve yeni ilişkiler kuracak cesarete sahip olacaklarına işaret ediyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. İkizler ve Yükselen İkizler Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayı İkizler burçlarına parasal konularda karar vermesini söylerken, karşılarına yeni yatırım fırsatları çıkaracağına işaret ediyor. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise İkizler burçlarına yeni adımlar atma konusunda her zamankinden daha cesaretli olacağını söylüyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Yengeç ve Yükselen Yengeç Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayı Yengeç burçlarının ilişki evlerinde gerçekleşiyor. Yengeç burçlarının teması uzun süreli arkadaşlıklar, evlilikler ve ilişkiler olacak. Bu konularla ilgili karar verecekleri bir sürecin içine giriyorlar. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Yengeç burçlarına yeni ortamlara girme, yeni hayaller kurma ve yeni insanlar tanıma konusunda cesaret verecek.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Aslan ve Yükselen Aslan Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Aslan burçlarının gündemi sağlık, günlük rutinler ve bakım olacak. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Aslan burçlarına kariyerleri konusunda yeni planlar yapmaları gerektiğini söylüyor. Fazlalıkları atabilirlerse eğer Aslan burçları küllerinden yeniden doğacak.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Başak ve Yükselen Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Başak burçları aşk hayatlarıyla ilgili karar verecekleri bir döneme giriyor. Oğlak dolunayında yalnızlıklarını sonlandırabilir ya da mevcut ilişkileriyle ilgili kesin kararlar verebilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Başak burçlarına yeni eğitim ve seyahat için fikir ve enerji vadediyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Terazi ve Yükselen Terazi Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Terazi burçlarının gündemi yaşam alanları, aile ve hane olacak. Taşınma kararı verebilirler, evde değişiklikler yapabilir ya da aileleriyle ilgili bazı kararlar vermek durumunda kalabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Terazi burçlarına kariyer ve para konularında şans dolu fırsatlar vadediyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Akrep ve Yükselen Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Akrep burçları eğitim ve ticaretle ilgili konularda bekledikleri sonuçları alabilir, yeni eğitim ve seyahat planları yapabilirler. Bu dönemde araba alım satım işleriyle ilgili durumları da sonuçlandırabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Akrep burçlarına arkadaşlıklar ve seyahatler konusunda aktif olacakları bir dönem vadediyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayı Yay burçlarının para evinde gerçekleşiyor. Bazı gelir kaynakları sonlanabilir ya da uzun süredir bekledikleri parasal kaynaklar konusunda faydalı sonuçlar alabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Yay burçlarına yeni iş ve yatırım fırsatları vadediyor. Adım atma konusunda cesaretli olacaklar.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak'lar burçlarında gerçekleşen dolunayla birlikte hayatlarının geneline yansıyan bir karar verme sürecinin içine girecekler. Ne istiyorlar ya da neyi istemiyorlar, başlamak ya da bitirmek istedikleri konular neler? Bu dönemde bolca düşünme fırsatları olacak. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Oğlak burçlarına yeni ilişki fırsatlarının kapıda olduğunu söylüyor. Plan yapmaktan çekinmesinler, gökyüzü Oğlak burçlarını her adımında destekleyecek.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Kova ve Yükselen Kova Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayında Kova burçları ruhlarını dinlendirip kendilerini nadasa alacakları bir döneme giriş yapıyor. Bu dönemde rüyalarına dikkat etsinler, mesaj içerikli olabilir. Hayat Kova burçlarına işaretler yollayacak, algılarını açık tutmalarında fayda var. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise gayrimenkul, yatırım ve iş konusunda şans dolu fırsatlar vadediyor.

22 Haziran'da Oğlak Burcunda Dolunay Gerçekleşiyor. Balık ve Yükselen Balık Burçlarını Neler Bekliyor?

Oğlak dolunayıyla birlikte Balık burçları sosyal çevrelerinde değişikler yapabilir, mevcut durumlarından uzaklaşmak isteyebilirler. Bu dönemde hayalleriyle ilgili sonuçlar alabilirler. Neptün etkisiyle kendilerinden saklanan ne varsa önlerine düşebilir. Bu durum biraz hayal kırıklığı yaratsa da öğrendiklerinin her zaman kendi lehlerine olduğunu unutmasınlar. Gökyüzünde aynı zamanlarda olan Merkür Mars açısı ise Balık burçlarına yeni ortamlar, yeni arkadaşlar konusunda fırsatlar vadediyor. Motivasyonları ve enerjileri oldukça artacak, olumsuzluklar karşısında sabırlı kalmalarında fayda var.

24 Nisan'daki Akrep Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

25 Ocak Aslan Burcu Dolunayında Burcunuzu Neler Bekliyor?

27 Aralık Yengeç Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

EN ÇOK OKUNANLAR

Nicole Kidman'ın Oyunculuk Kariyeri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Nicole Kidman'ın Oyunculuk Kariyeri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Nicole Kidman'ın Oyunculuk Kariyeri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

14 dakika okunma süresi
Sofia Tilbury İle Makyajın Sanat Hali
Sofia Tilbury İle Makyajın Sanat Hali

Sofia Tilbury İle Makyajın Sanat Hali

15 dakika okunma süresi
Doğanın İçinde Yer Alan En İyi Otel ve Restoranlar
Doğanın İçinde Yer Alan En İyi Otel ve Restoranlar

Doğanın İçinde Yer Alan En İyi Otel ve Restoranlar

11 dakika okunma süresi
Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli
Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli

Golf'ün 50 Yıllık Zaman Tüneli

1 dakika okunma süresi
76. Emmy Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı
76. Emmy Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

76. Emmy Ödülleri: Kazananlar ve Kırmızı Halı

1 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

Eylül Ayı Burç Yorumları
Eylül Ayı Burç Yorumları

Eylül Ayı Burç Yorumları

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu
Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

Ersu Şaşma: Olimpiyat Yolculuğu

18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?
18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?

18 Eylül Balık Tutulmasının Burçlara Etkileri Neler?

19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

19 Ağustos Kova Burcu Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın
Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Haluk Dinçer, Gizem Sabancı, Nejdet Ayaydın

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz
Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Bodrum Günlüğü: Maya Portakal, Aslı Gümüşel, Esra Oflaz

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan
Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

Kırmızı Çocuklar Derneği'nin Yeni Üyesi: Kırmızı Karavan

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?
21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

21 Temmuz Oğlak Dolunayında Burçları Neler Bekliyor?

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı
Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

Güneş Çağlarcan Solo Sergi Açılışı

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?
6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

6 Temmuz Yengeç Yeni Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç
Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç

Bodrum Günlüğü: Suzan Sabancı, Alara, Fatoş Mildon, Caroline Koç

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu
Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu

Bodrum Günlüğü: Gül Dürüst, Şükran Güzeliş, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu