1983 yılından beri İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde gastronomik bir yolculuk sunan 29'un menüsü yenileniyor. Şef Mustafa Otar'ın yenilikçi yorumlar getirdiği 29'un deneyim odaklı yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysellikle buluşturuyor.
Vegan olanların veya veganlıkla ilgilenenlerin sayısı her geçen gün arttıkça, veganlar ne yer, nasıl beslenir soruları da çoğalıyor. Veganların sıklıkla tercih ettiği tofu, nedir ve nasıl tüketilebilir?
İtalyan restoranlarından Gina, yepyeni menü ve tasarımıyla, kısa bir aradan sonra D.ream çatısı altında yeniden Kanyon'da misafirlerini ağırlamaya başladı.
Bol malzemeli Meksika dürümü olan burrito'nun çok daha sağlıklı hali olan ‘burrito bowl'ları denemenin tam zamanı. Dilediğiniz gibi çeşitlendirebileceğiniz, pratik ve lezzetli ‘burrito bowl' tarifleri hazırladık.