29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

1983 yılından beri İstanbul Boğazı'nın manzarası eşliğinde gastronomik bir yolculuk sunan 29'un menüsü yenileniyor. Şef Mustafa Otar'ın yenilikçi yorumlar getirdiği 29'un deneyim odaklı yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysellikle buluşturuyor.

ABONE OL
14 Mart 2022 Pazartesi 12:38 | Son Güncellenme:
1 dakika okunma süresi
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul Boğazı'nın benzersiz manzarası eşliğinde deneyim odaklı bir lezzet yolculuğu sunan 29'un yeni menüsü, global ve lokal lezzetleri deneysel ve yenilikçi yorumlar ile buluşturuyor.

29'un çok sevilen lezzetleri, pişirme tekniklerinden tabaklardaki sunuma kadar baştan aşağı yenilenirken; 29'un süregelen gastronomik mirası, deneyimli şef Mustafa Otar'ın liderliğinde, şef Fırat Yakut ve Mesut Uysal'ın yenilikçi yorumlarıyla eşsiz bir serüvene dönüşüyor.

29'un yenilenen menüsü 'Haute Cuisine' konseptinde boğazın taptaze lezzetlerini, en iyi malzemelerle, en özenli tekniklerle bir araya getiriyor. Müdavimlerin kısa sürede vazgeçilmezleri arasına girecek tabaklar arasında Rockefeller Oysters, Tereyağlı Ilık Kereviz, Dana Bonfile Tartar, Trüflü Polente, İstanbul Deniz Mahsülleri Tabağı, Özel Sunumuyla Tandırda Uzun Pişmiş Dana Kaburga gibi alışılmış tatların yepyeni yorumları yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

2026 Yol Haritası
2026 Yol Haritası

2026 Yol Haritası

11 dakika okunma süresi
Napoli Kraliçesi'nin Mirası
Napoli Kraliçesi'nin Mirası

Napoli Kraliçesi'nin Mirası

3 dakika okunma süresi
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri
Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

Miray Beşli Çapa ile Sanat ve Hayatın Ritimleri

28 dakika okunma süresi
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor
070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

070 Shake, Stili ve Müzikal Evrimiyle Dior'a Yeni Bir Soluk Getiriyor

2 dakika okunma süresi
İstanbul'un En Yeni Mekanları
İstanbul'un En Yeni Mekanları

İstanbul'un En Yeni Mekanları

48 dakika okunma süresi

DAHA FAZLASI

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

The Peninsula'dan Özel Gastronomi Serisi: “Three Chefs, Three Feasts”

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: Avlu Restaurant

Haftanın Mekanı: MykOrini
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: MykOrini

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul'un Hayvan Dostu Mekanları

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekânı: Arbor İstanbul

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Michelin Yıldızlı Şef Josh Angus ile Özel Röportaj

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

2026 Yılbaşı Rehberi: En Popüler Otel ve Restoran Seçimleri

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Dünyanın En İyi 50 Barı 2025 Listesi Açıklandı

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Doğa İle Baş Başa Kalacağınız Türkiye'nin En İyi Gastronomi Otelleri

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

İstanbul'un En İyi Brunch Mekanları

Haftanın Mekanı: Inari Omakase
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Haftanın Mekanı: Inari Omakase

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı
29'un Deneyim Odaklı Yeni Menüsü

Michelin Yıldızlı Sankai by Nagaya'nın Menüsünde Japon Sonbaharı Başladı