Türkiye'nin en güzel köşelerinden biri olan Bodrum, 2024 yazını da misafirleri için unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. Bodrum'un gözde lezzet rotası Hakkasan Bodrum ise Mandarin Oriental'in 10'uncu yılına özel menüsüyle bu yaz sezonunda da misafirlerini etkisi altına almayı sürdürecek gibi görünüyor. 10 Mayıs 2024'te kapılarını aralayan mekan; Bodrum manzarası eşliğinde, Çin'e özgü lezzetli yemek menüsü ve özenle oluşturulmuş kokteyl seçenekleri ile 19.00-01.00 arası hizmet veriyor.
2001 yılında kurulan ve geleneksel Kanton mutfağını modern bir dokunuşla harmanlayan mekan, tutkulu ve yetenekli şefleri ile en kaliteli malzemeleri kullanarak sadece Hakkasan'da bulabileceğiniz lezzetler yaratıyor. Dünyanın en dinamik şehirlerinde yer alan Hakkasan, lezzet dolu restoranlarının menüsü ve imza yemekleriyle mutfak dengesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Kanton mutfağının lüks yorumu olarak nitelendirilen dünyaca ünlü restoran zinciri, Bodrum'daki şubesi ile Michelin listesine girmeye layık görülmüştü. Menünün öne çıkan lezzetleri arasında başlangıçlarda; Hakkasan imzalı Pekin Ördeği, Morel Mantarlı ve Sebzeli Çin Böreği; ana yemeklerde ise Wokta Merlot ile Sotelenmiş Karabiberli Dana Antrikot ve Baharatlı Karides var. Menünün hafif tatlı seçeneklerinden Sweet Caviar, Litchi Rose Dumpling ve Vegan Exotic Pavlova da favoriler arasında.
Hakkasan Bodrum'da farklı deneyimler yaşayabileceğiniz üç ayrı kategori altında kokteyl seçenekleri bulunuyor. Yenilikçi karışımlar, cesur tatlar için Captivation; hassas, çiçeksi ve aromatik tatları sevenler için Romance; zarif, klasik ve imzalı geleneksel lezzetleri tercih edenler için modern versiyonlarıyla Trust; yoğun, samimi ve tutkulu bir deneyim yaşamak isteyenler için Passion damaklarda unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatıyor.