İstanbul Boğazı'nın yanı başındaki Four Seasons Bosphorus ve tarihi yarıma atmosferine sahip Four Seasons Sultanahmet, Paskalya için 9-16 Nisan günleri arasında özel içerikler hazırlıyor. Four Seasons Bosphorus, 9 Nisan'da 'Eggstravaganza Brunch' ile misafirleri Paskalya için bir araya getiriyor. Four Seasons Sultanahmet ise La Pistache'da Paskalya yumurtalarını satışa sunuyor.
Four Seasons İstanbul Otellerinin Pasta Şefi Yalçın Köse tarafından hazırlanan ve özel olarak yapılan Paskalya yumurtaları her iki otelde de sergileniyor. Four Seasons Sultanahmet'te bulunan La Pistache'da 9-16 Nisan günleri boyunca Paskalya yumurtaları satışta.
Paskalya Haftası'na özel olarak 9 Nisan'da Four Seasons Bosphorus'ta düzenlenen 'Eggstravaganza Brunch'ta aileler, bu özel gün için bir araya geliyor. 12.30 ile 15.30 saatleri arasında gerçekleşecek brunch'a "Ata Marin"in canlı performansı eşlik ediyor.
Geniş seçenek yelpazesine sahip açık büfede geleneksel mezelerden taze İtalyan peynirlerine, pek çok salata çeşidinden geniş kahvaltı seçeneklerine, Japon köşesinden barbekü ve balık istasyonlarına, döner, cağ kebabı, makarna çeşitleri, pizza ve hotdog seçeneklerine kadar herkesin zevkine hitap edecek lezzetler bulunuyor.
Paskalya için özel olarak hazırlanan tatlılar arasında ise bademli profiterol, çikolatalı mango konfi, çikolatalı vanilyalı tart, ekler, fıstıklı kek gibi lezzetler yer alıyor.