Four Seasons Hotel Sultanahmet
Tarihi yarımadanın kalbinde yer alan Four Seasons Hotel Sultanahmet, Ramazan boyunca misafirlerini özenle hazırlanmış lezzetler eşliğinde ağırlıyor. Paylaşımlık iftariyelikler, birbirinden leziz çorba çeşitleri, odun fırınında hazırlanan pide alternatifleri, karışık et ve balık ızgara çeşitleri, mantı ve gözleme gibi geleneksel tatlar, fasıl grubunun ezgileri eşliğinde misafirlerle buluşuyor.
Four Seasons Hotel Bosphorus
İstanbul Boğazı'nın kıyısında, benzersiz konumuyla Four Seasons Hotel Bosphorus, misafirlerini iftar sofralarında klasik haline gelen açık büfesi ile buluşturuyor. Türk Sanat Müziğinin ezgileri eşliğinde açık büfede lezzetli iftariyeliklerden, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun zengin mezelerine, etli bamya, kuru patlıcan dolması ve içli köfteden serin şerbetlere kadar iştah açıcı seçenekler yer alıyor. Geleneksel kebap çeşitleri, et döner, dana gerdanlı keşkek, kuzu ve dana etinden ızgara çeşitleri ve odun fırınında hazırlanan pide çeşitleri de damaklarda iz bırakıyor.