İlk kez 1969'da Paris'te, gazeteci ve yemek eleştirmeni Henri Gault ve Christian Millau tarafından hayata geçirilen ve bu sene ilk kez Türkiye'de yayınlanan dünyanın en prestijli restoran derecelendirme sistemlerinden olan Gault&Millau Gastronomi Rehberi 2024 Türkiye seçkisinde yer alan, Four Seasons Hotel Sultanahmet Executive Chef'i Özgür Üstün, Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef'i Görkem Özkan ve Four Seasons Hotel Bosphorous Sous Chef'i Alper Kızılbayır ödül aldı. Toplam 14 ülkede yayınlanan rehber, Türk gastronomi dünyasını uluslararası düzeyde tanıtırken ülkemizin zengin yemek kültürünün tanıtımına katkı sağlıyor.
İstanbul'da 4 Aralık'ta gerçekleşen ödül töreninde Avlu ve Executive Chef'i Özgür Üstün "En İyi Modern Mutfak" ödülü ile "Gourmand Table", Aqua ve Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef'i Görkem Özkan ise "Excellent Table" dereceleri ile ödüllendirilirken; Görkem Özkan "En İyi Yemek Tasarımı", Four Seasons Hotel Bosphorus Sous Chef'i Alper Kızılbayır "Yükselen Şef" ödüllerine layık görüldü.